banner marshal garden
Ea și El

Când o femeie spune ”Gata!”, nu te aștepta să se răzgândească!

femeie

Bărbații spun că femeile sunt nehotărâte. Ele pot ierta orice și chiar permit celor dragi să le rănească. Cu toate acestea există o limită pentru toate iar dacă o femeie atinge această limită, nu te aștepta să mai privească în urmă. În momentul în care o femeie ia o decizie, nu își va mai schimba părerea. Când o femeie decide că i-a ajuns, va pleca pentru totdeauna. Nu mai poți face absolut nimic pentru a convinge să își schimbe părerea. Decizia unei femei este finală. Atunci vei realiza cât de hotărâtă este.

Femeile sunt foarte înțelegătoare și iertătoare. Ele sunt capabile să accepte un comportament urât din partea celor din jur cu stoicism, fără să ia măsuri. Cu toate acestea, toleranța ei nu merge la nesfârșit. Când răbdarea ei ajunge la final, nu mai este cale de întoarcere.

O femeie poate avea răbdare nelimitată în aparență. Poate chiar să te privească cum o dai în bară în repetate rânduri. Poți greși de nenumărate ori, o poți răni iar ea va găsi un mod de a te ierta și de a lăsa totul în urmă. Dar când va decide că nu ma poate tolera trădarea ta, te va părăsi fără să stea pe gânduri. Iar tu nu vei mai putea face nimic pentru a o determina să se răzgândească. Acesta este motivul pentru care nu trebuie să iei răbdarea ei drept garanție.

Asigură-te că o tratezi așa cum merită. Nu te baza pe răbdarea ei. Nu durează la infinit. Înainte de a o pierde definitiv, mai ai o șansă să repari greșelile făcute, înainte de a fi prea târziu. Dacă relația a început să o obosească, înca mai poți salva ceva. Trebuie să îi demonstrezi că faci tot ce îți stă în putință pentru a fi parte din viața ta. Pentru că asta este tot ceea ce își dorește: să dai tot ce ai mai bun pentru relație.

Nu te da cocoș că ești în stare să o recucerești. Nu fi atât de naiv încât să crezi că o poți aduce înapoi dacă te părăsește. Nu funcționează așa, și iată de ce: nu i-a fost ușor să ia această decizie, și totuși a făcut pasul. Știe cât de greu va fi tot procesul. Nu își va permite să retrăiască greșelile din trecut. Detașarea nu este ușor de obținut, dar o dată atinsă, niciodată nu se va mai reatașa de tine.

Nu se întoarce din drum pentru că privește înainte acum. Pentru ea, ești doar o imagine în oglinda retrovizoare. Ești doar un detaliu din trecutul ei. Iar în viitorul ei, tu nu apari.  Ți-a dat atâtea șanse, iar tu le-ai irosit, fără să îți pese. Nimic nu o va convinge că vei aprecia dacă îți acordă a doua șansă.

Și oricât de greu îi va fi la început, pe atât de ușor va deveni, cu fiecare zi care trece. Se va concentra pe ceea ce are de făcut cu viața ei. Și nu îți va mai acorda nicio atenție. Oricât de tentată ar fi să îți mai dea o șansă, pe atât de revigorant și frumos este sentimentul unui nou început. Și asta reprezintă pentru ea această experiență: un nou început. Și pentru nimic în lume nu va renunța la el!

Sursa: relrules.com

Femei de 10 pe Facebook