Diverse

Când ai obosit și nu mai poți continua, nu renunța! Este doar ceva trecător care te ajută să te dezvolți!

Câteodată, ești atât de obosită, încât nu îți dorești altceva decât să stai în pat și să depui armele.

Lumea în care trăim este un loc dur, cu siguranță. Este o lume dinamică iar pentru a supraviețui ai nevoie de atenție, efort și energie. Este o lume ingrată care îți recunoaște greu meritele.

Obosești chiar fără să faci nimic. Te obosesc oamenii din jurul tău, partenerul, șeful, copiii. Obosești de prea multă grijă, de prea multă iubire, de cât de mult oferi celorlalți, fără a primi nimic în schimb.

femeieBineînțeles că nu ai fost mereu așa. La început erai plină de speranță și energie. Între timp, lumea nu a fost prea generoasă cu tine. Mai mult ai pierdut decât ai câștigat. De aceea ești obosită și nu mai ai nicio dorință de a încerca o dată.

Nu îți place situația în care ai ajuns dar îți este teamă să o iei de capăt. Vrei mai mult dar ești prea obosită să mai ceri ceva.  

Lucrurile pot fi dureroase și grele, iar provocările apar la fiecare pas. Cu toate acestea, nu trebuie să îți pierzi speranța. Este doar o situație temporară care te ajută să te maturizezi. Nu ar trebui să o vezi ca pe ceva rău.

Ești mult mai rezistentă decât crezi. Întotdeauna există loc de mai multă speranță, mai multă pasiune și mai multă iubire. Pur și simplu nu ai ajuns în punctul în care să vezi și să te bucuri de rezultatul faptelor tale. Dacă nu vezi rezultatul, cel mai adesea renunți. Epuizarea te oprește din drum. Ai sentimentul că absența feedback-ului înseamnă că ți-ai irosit inutil resursele.

cupluDar, rolul tău pe acest pământ este să înveți, să evoluezi, să te dezvolți și să te distrezi. Nu trebuie să te împotmolești când lucrurile devin serioase. Gândul că nu poți reuși să depășești obsatcolele este absurd. Ești mai puternică decât aceste încercări. Nu trebuie să aștepți și să speri că într-o zi lucrurile se vor schimba. Trebuie să acționezi.

De asemenea, este important să știi că toți oamenii pe care îi amiri au trecut, fără îndoială, prin momente grele în care erau convinși că nu își vor putea atinge scopurile. Dar asta nu i-a împiedicat să își transforme visele în realitate.

Ține minte: unele lucruri din viața ta apar încet, treptat și în liniște. Mai mult, apar grație alegerilor mărunte pe care le faci, zi de zi și care te transformă într-o versiune mai bună a ta. Trebuie să îți acorzi acest timp pentru ca aceste schimbări să se întâmple.

Așadar, când simți că ai obosit, mergi mai departe încet, în tăcere, timid, dar nu te opri.

Sursa: positivethingsonly.com

Femei de 10 pe Facebook