Copii și tineri

Bătaia e ruptă din Rai?

Ai crede ca succesul si reușita  in viața sunt consecința unui cadru familial cald si echilibrat Uneori vedetele contrazic acest parcurs….

Povestea fratiilor Jackson este parca desprinsa din filme. Janet a marturisit cum ea si fratii ei celebri primeau pedespe usuturatoare din partea tatalui, care apela de cele mai multe ori la violenta fizica pentru “a-i face sa fie din ce in ce mai buni”. Cantareata a spus: “Tata si-a dorit ce-i mai bun pentru noi, dar nu a folosit metodele corecte pentru a obtine acest lucru”
Chiar şi lista actriţelor care nu aveau nimic de comentat în faţa părinţilor este destul de mare. Frumoasa vedetă a filmului „Top Gun“, Kelly McGillis, a declarat că era indicat să nu încerce să-şi contrazică tatăl şi că, de cele mai multe ori, stătea nemişcată în faţa acestuia de teamă să nu primească bătaie.
Singura modalitate pe care actriţa Katharine Hepburn a găsit-o pentru a pune capăt seriilor de palme pe care le primea de la tatăl său era să nu mai plângă atunci când acesta o lovea. „Am o mamă care te ia la şuturi dacă greşeşti“, a declarat la rândul ei Charlize Theron. „Chiar dacă eram destul de mare, nu a ezitat niciodată să-mi dea câte o palmă dacă meritam. Folosea tot ce-i cădea în mână, însă, în special, umeraşe. Eu arătam de fiecare dată rănile prietenelor mele“, a mai spus Charlize Theron.
Aceeaşi relaţie cu mama a avut-o şi topmodelul Cindy Crawford. „Mama mea nu te pedepsea imediat. Se calma şi apoi venea şi-mi spunea: «Treci în cameră şi pregăteşte-te de bătaie». Acele 15 minute de aşteptare erau adevărata umilinţă şi o ocazie bună să te gândeşti la ceea ce ai greşit. Era groaznic“, a declarat Cindy.
Tina Turner a fost deseori pedepsită de bunica ei. La fel şi cântăreaţa Grace Jones, care îşi primea porţia de palme în fiecare zi în timpul copilăriei petrecute în Jamaica. Whitney Houston a fost lovită o singură dată de mama ei, în timp ce Cher îşi aminteşte de mai multe pedepse dureroase primite din partea mamei sale. Shirley Temple, copilul-minune al Hollywoodului, era bătută de mama sa la fundul gol cu o bucată de lemn.
Așadar  chiar dacă părinții nu poți sa ți-i alegi, destinul te poate alege ca fiind cu stea in frunte.