Copii și tineri

Azi am întâlnire!!!

Acum câteva zile am fost ȋntrebată : “Tu cum te pregătesti ȋnainte de ȋntâlnirea cu băiatul pe care-l iubeşti?” Am ȋnceput sa râd. Nu că mi s-a părut ȋntrebarea comică , ci pentru faptul că eu nu percep o ȋntâlnire ca fiind un stres major în viaţa mea. Dacă ar fi dupa mine, aş pune naturaleţea pe primul loc…ei , uneori mai e nevoie și de oleacă de fond de ten! Evident, să nu mă ȋnţelegeţi greşit…un duş lung , o tonă de parfum si hainele cele mai la modă nu-mi lipsesc nici mie din “meniu”, dar nu exagerez niciodată! Bagajul meu pentru o „întâlnire amoroasă” conţine bună dispoziţie, bun simţ, decenţă și desigur acel gram de nebunie. Ce-i drept, băieţii din ziua de astăzi se uită mai mult la feţe de porţelan, posterioare perfecte, picioarele cât ȋncheieturile de la mâini și, dacă se poate, si o talie ca a Biancăi Dragusanu. Pe scurt, trebuie să ai forme apetisante. Eu ȋnsă prefer sa merg după vorba veche “ce-i al tău e pus bine”.

Curioasă, am mai adresat această întrebare câtorva adolescente, să văd ele cam ce au în căpșor.
popa cosmina

COSMINA POPA

Din punctul meu de vedere atât eu, cât și orice altă fata ar trebui să se pregăteasca pentru ȋntâlnirea respectivă ca pentru oricare altă ȋntâlnire. Pentru EL ar trebui sa fi specială , și nu ar trebui să conteze dacă nu ești foarte bine îmbrăcată sau machiată.

 

 

maraMARA STRĂIN

În primul rând , ȋmi impun o stare de bine , fie că am probleme sau nu , ȋmi impun sa mă simt bine pentru a face o atmosferă plăcută la ȋntâlnire. Apoi mă duc și fac o baie luungă, după care timp de 30 de minute îmi aleg hainele ȋn care mă ȋmbrac: cât mai simple şi cât mai elegante. Şi la final urmează fardatul , parfumatul și aplicarea unui zâmbet gingaş pe chip.

 

 

gogaltanGEORGIANA GOGÂLTAN

Iubitul meu adoră simplititatea si naturaleţea , spune că astea scot in evidenţă frumuseţea femeii , aşa că de fiecare dată când ne vedem, nu mă dau cu tone de machiaj şi nu stau cu orele ȋn oglindă.

 

 

 

 

 

milanaMILANA GYORITS

Consider că este necesar să te aranjezi ȋnainte de orice fel de ȋntâlnire , cu atât mai mult atunci când te întâlnești cu băiatul pe care-l iubeşti. Mă aranjez de obicei cam cu jumătate de oră înainte , dar caut să îmi păstrez întotdeauna naturaleţea : adică să nu-mi pun un tub de fond de ten pe faţă sau să-mi fac tot felul de coafuri ieşite din comun. In plus, ȋncerc să mă ȋmbrac pe placul lui.

 

miatovSLAVIȚA JAKLINA MIATOV

In primul rând, stabilesc locul ȋntâlnirii şi mă asigur că nu voi ȋntârzia , după care încep să mă pregătesc cu atenţie. Îmi aleg o ţinută cât mai comodă , dar ȋn acelaşi timp atragătoare , după care îmi aleg un Make Up şi ȋmi aranjez părul ȋntr-un mod cât mai natural şi nu ȋn ultimul rând , ȋmi asortez un parfum cât mai plăcut.

 

 

 

 

BurcianuGEORGIANA BUNCIANU

Pentru o femeie este foarte important cum arată. Atunci când mă pregătesc pentru ȋntâlnirea cu persoana iubită am foarte mare grijă de felul ȋn care mă prezint: de exemplu, să am dinţii mereu albi , să miros a parfum şi doar a parfum , să nu fiu ciufulită şi să am hainele călcate. Eu, personal, ȋncep prin a face un duş zdravăn , apoi încep să-mi fac părul şi sunt foarte atentă şi la aspectul unghiilor. La sfârşit aleg un Make Up nu foarte strident şi o ţinută decentă.

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.