Femei de 10

Așa arată o femeie pe care toți bărbații și-o doresc!

În relațiile de lungă durată, oamenii ajund într-un punct în care se întreabă: este aceasta persoana cu care aș vrea să îmi petrec restul vieții? Este bărbatul/femeia de lângă mine cel/cea ales/aleasă?
Oamenii de știință au petrecut ani întregi încercând să găsească compatibilități și modul în care oamenii relaționează și rezonează unii cu ceilalți. Am adunat cele mai interesante rezultate și am descoperit care sunt calitățile care transformă o femeie, într-o parteneră ideală.

1. Este mai deșteaptă decât partenerul ei

Atunci când îți cauți un partener pe viață este de preferat să fie inteligent. Ideea este că un partener deștept nu încetează niciodată să te stimuleze intelectual, ceea ce te ajută să te păstrezi în formă.

2. Este sinceră

Toată lumea face greșeli și ia decizii greșite uneori. De aceea este important să ai pe cineva alături, care să îți atragă atenția unde și când greșești. Studiile arată că bărbații își doresc o parteneră sinceră atunci când se gândesc la o relație de durată. Dacă ai găsit mastfel de femeie, nuno lăsa să îți scape.

3. Are o atitudine pozitivă

Partenera ta vede întotdeauna partea plină a paharului? Uneori ai tendința să o acuzi de naivitate nativă? Atunci este posibil să fi găsit femeia visurilor tale.

4. Face compromisuri

Viața nu este întotdeauna lapte și miere iar în relația cu partenerul tău se vor ivi și neînțelegeri. Este absolut firesc și natural. Dar o relație funcționează și supraviețuiește doar dacă ambii parteneri fac compromisuri.

5. Râde la glumele partenerului

Fiecare ne dorim pe cineva care să râdă întotdeauna la glumele noastre. Un studiu făcut de psihologi ai Universității Westfield a arătat că pentru bărbați este mult mai important decât pentru femei să creadă că partenerul îi consideră amuzanți. Așadar, dacă ai o femeie cu care poți râde, ai mare grijă de ea!

6. Este deschisă și sociabilă

O femeie care radiază în public și care se face ușor auzită într-un grup își face viața mult mai ușoară. Specialiștii spun că o persoană deschisă care împărtășește cu ușurință din experiența personală este percepută ca o persoană atractivă, iat aceste calități sunt mult mai importante decât frumusețea fizică.

7. Iși sprijină partenerul în atingerea scopurilor dar și le urmărește și pe ale ei.

Foarte mult timp, oamenii de știință au încercat să demonstreze că bărbații preferă să se căsătorească cu femei slabe. In cartea sa “De ce bărbații deștepți se căsătoresc cu femei deștepte”, Christine C. Whelan derâmă acest mit și dovedește cu statistici că femeile de succes, bine pregătite și cu câștiguri mari nu se căsătoresc mai puțin sau mai rar decât celelalte femei.

Si nu uitați acest avantaj: O femeie puternică va motiva bărbatul de lângă ea și nu va depinde de el. Astfel, bărbatul nu trebuie să își facă griji pentru ea, iar ea nu are nevoie de validarea lui permanentă.

8. Are o relație bună cu părinții ei

Dacă vrei să afli cum va fi partenerul tău peste 30 de ani, privește-i părinții. Dacă vrei să vezi cum te va trata partenerul tău peste 30 de ani, privește cum își tratează părinții acum.

9. Este generoasă

Oamenii de știință consideră că generozitatea și bunătatea sunt cheia unei relații fericite.

10. Rămâne calmă în timpul unui conflict și își calmează și partenerul  

Discuțiile sunt inevitabile. Lipsa certurilor nu este un indicator al unei relații stabile. Important este modul în care rezolvi neînțelegerile.

11. Are activități comune cu partenerul

Ai găsit o femeie care nu se împotrivește să stai până târziu la o petrecere? Mai mult, te însoțește și îi face plăcere? Nu o lăsa să îți scape! Studiile au demonstrat că partenerii care desfășoară activități comune în timpul liber au o viață de cuplu mai bună.

12. Are viața ei, independent de partener  

Să ai propriul spațiu și propria intimitate este mult mai important pentru relație decât o viață sexuală satisfăcătoare. Acest lucru a fost demonstrat de un studiu de lungă durată efectuat de Universitatea din Michigan. “Când fiecare individ are prorpia viață, proprii prieteni, propriile interese, când se pot exprima prin ceea ce sunt ei, nu prin soț sau relație, toate aceste lucruri îl fac mai fericit și mai activ.”

13. Acceptă defectele partenerului  

Dacă ai găsit o femeie care îți acceptă toanele, defectele, părțile mai puțin frumoase, glumele nu întotdeauna inspirate etc., atunci te poți considera norocos.

14. Știe să ierte

Dacă ai găsit o femeie care poate ierta, vei avea o parteneră alături de tine pentru mult timp. Mai mult, iertarea este cea care stă la baza unei relații sănătoase. Oamnenii nu sunt perfecți, și nici tu. Vor fi momente când tu vei fi cea care rănește. Și vei avea nevoie de iertarea celorlalți. Roata se întoarce!

Sursa: adorablewords.com