Nutriție

Așa arată o femeie de 70 de ani, după ce a renunțat la zahăr în urmă cu 28 de ani!

Dacă nici povestea acestei femei nu vă v-a convinge să renunțați la zahăr, înseamnă că nimic altceva nu o va face!

Carolyn Hartz a fost ”dependentă” de dulciuri, însă, în urmă cu aproape 30 de ani a decis să renunțe definitiv la zahăr. Iar rezultatele nu au întârziat să apară. La cei 70 de ani, Carolyn arată în costum de baie mai bine decât multe femei care au jumătate din vârsta ei.

Ea crede cu tărie că pentru a obține ceea ce îți dorești, trebuie să acționezi și nu este niciodată prea târziu să îți schimbi viața în bine.

“Multe femei afirmă că la 50 de ani este imposibil să îți menții corpul în formă” declară Carolyn. Se știe că metabolismul nostru își încetinește ritmul o dată cu înaintarea în vârstă. Cu toate acestea, Carolyn Hartz, spune că important este să faci alegeri sănătoase și să te străduiești mai mult.

“Este foarte important să fim conștienți de tipul de mâncare pe care îl consumăm și cantitatea. Să fi măcinat de probleme în timp ce mănânci este un factor de risc considerabil. Preocupat de gânduri, uiți cât mănânci și astfel apare riscul unor kilograme în plus. Eu le spun clienților mei: gustați și bucurați-vă de fiecare înghițitură. Astfel, veți încetini ritmul și riscul de a mânca prea mult.”

Carolyn Hartz dezvăluie care sunt cele 2 trucuri pe care trebuie să le cunoască orice femeie care vrea să arate bine: atitudinea și dieta. Ele sunt cheia unui corp de invidiat, indiferent de vârstă.

Atitudinea pozitivă și deschisă în fața vieții este crucială în lupta cu vârsta. Un alt factor important este renunțarea la zahăr.

“Am renunțat la zahăr în urmă cu 28 ani. A fost foarte greu la început, eu fiind dependentă de zahăr dar cred că acesta este motivul principal pentru care sunt sănătoasă și într-o formă atât de bună. Am grijă să consum proteine la fiecare masă, în special la micul dejun. Oprește poftele.” Carolyn Hartz încurajează însă pe toată lumea să nu renunțe la mâncărurile și băuturile lor preferate, dar să fie foarte atenți la cantități.

Următorul pe listă este somnul. Carolyn doarme 8 ore pe noapte. Apoi meditația și gratitudinea contribuie în mod esențial la starea de sănătate. În ceea ce privește tenul, demachiatul și hidratarea feței și gâtului în fiecare seară, îaninte de a merge la culcare sunt obligatorii.

Cel mai important sfat pe care îl poate oferi tuturor femeilor este să nu se compare cu nimeni altcineva, în afară de propria persoană. Să se lase inspirate de ce este frumos în jurul lor. Gelozia și resentimentele nu sunt bune. Nu fac decât să își irosească sentimentele și să sufere inutil.

Și ultimul, dar nu cel din urmă îndemn: “Nu asculta ce spun alții, fii tu însăți! Atitudinea este bunul cel mai de preț. Viața nu este perfectă, acceptă lucrul acesta și ține cu dinții de ea.”

Sursa: readlly.com