Frumusețe

Așa arată cea mai frumoasă bunică din lume! ”După 40 de ani, viața abia începe!”

Fără un cearcăn la ochi și permanent în căutarea noilor tendințe ale modei este greu de crezut că Zaklina este bunică. Originară din Serbia, are 52 de ani și a revoluționat mediul online cu postările sale și comentariile care însoțesc pozele ei. Comentariul care a stârnit un val de admirație a fost: Bunica, care iubește moda. Înaltă, slabă și senzuală, Zaklina arată ca un fotomodel și nu are nicio legătură cu modelul clasic al bunicii cu păr alb care își petrece timpul în bucătărie gătind pentru nepoți. Este filolog, blogger de modă, vorbește 5 limbi, are o afacere în domeniul organizării licitațiilor și a devenit celebră după 30 de ani.

Din contră, Zaklina postează pe Instagram poze care îi pun în valoare corpul perfect. Totuși, această femeie superbă este bunica a doi copii, în vârstă de 6 și 4 ani.

¨Sunt bunică din toate punctele de vedere. Familia este viața mea: le-am învățat să înnoate, să călărească și le spun întotdeauna: ”Dacă aveți vreo problemă, sunați-o pe bunica!”, spune Zaklina. ”Statutul de bunică mă face foarte mândră. Când îmi aud nepoatele strigându-mă așa, mă topesc. În fiecare zi învăț lucruri noi de la ele. Acești copii adorabili sunt adevăratele mele comori”

Dar cum reușește să arate întotdeauna perfect? Deține oare vreun secret pentru a fi cea mai senzuală bunică? Zaklina spune că totul ține de nutriție și sport. ”Mănânc multe fructe și beau multă apă. Mănânc un avocado pe zi, nu fumez și nu beau alcool. Consum pește, fructe de mare, carne și legume. De când am 10 ani fac cel puțin 45 de minute de sport pe zi. Și, bineînțeles, am grijă de sufletul meu!”

”Scopul meu principal este să inspir femeile să se trezească la viață.”

Cu ocazia împlinirii a 52 de ani, bloggerița a publicat fotografii din recenta sa sesiune foto de la Paris. Priviți rezultatele!

Sursa: theuppers.com

Femei de 10 pe Facebook