Timp liber

Alegeți-vă un desen! Vă va spune cât de fericite sunteți!

 

Priviți imaginea de mai sus! Fără să vă gândiți prea mult, alegeți desenul care vă atrage cel mai tare. Psihologii site-ului cluber.com.ua vă vor ajuta să vă definiți mai bine.
…Așadar, ați ales? Iată verdictul :

1.Generoasă și morală : Vă străduiți să fiți cele mai bune. V-ați fixat standarde ridicate și aveți ambiții mari. Cei din jur s-ar putea să aibă senzația că sunteți o persoană dificilă, însă cel mai greu vă este chiar dvs, având un astfel de temperament! Munciți cu abnegație, pentru că vă doriți să construiți o lume mai bună. Iubiți, dar asta până în momentul în care vă simțiți rănită. Iar după aceea…tot mai continuați să iubiți. Sunt foarte puțini, din păcate, cei ce reușesc să aprecieze corect ceea ce faceți.

2. Implicată și corectă : Sunteți o persoană responsabilă și căreia îi place să aibă grijă de ceilalți. Credeți în munca cinstită și luați cu ușurință asupra dvs diverse responsabilități. Aveți un caracter frumos. Cei din jur au încredere în dvs. Sunteți o persoană strălucitoare, energică, isteață, aveți în permanență ceva interesant de spus, de comunicat!

3.  Inteligentă și rațională : Sunteți ceea ce se numește o „gânditoare”. Pentru dumneavoastră, gândurile și ideile dvs sunt cele mai importante. Vă place să vă analizați teoriile și părerile în singurătate. Sunteți o introvertită. Vă înțelegeți perfect cu persoanele înclinate spre studiu și meditație. Niciodată nu veți fi superficială. Consumați destul timp, meditând la morală. Vă străduiți mereu să faceți ceea ce este corect, chiar dacă majoritatea celor din jur nu vă împărtășesc convingerile.

4.  Persuasivă și „filozofică” : Sunteți o ființă „unicat” , în felul dvs. Nu mai există nimeni ca dvs în jur, nici măcar care să vă semene puțin. Sunteți intuitivă și puțin ciudată. Vi se întâmplă frecvent ca cei din jur să nu vă înțeleagă, și acest lucru vă produce suferință. Vă este absolut necesar un „spațiu vital”. Simțiți nevoia să vă dezvoltați activitatea și să aveți parte de aprecierea celor din jur. Sunteți una din acele persoane care disting foarte corect părțile luminoase de cele întunecoase ale vieții. Suneți o persoană profund emoțională.

5.  Sigură pe sine și dominatoare : Sunteți o fire independentă. Deviza dvs este ” Fac singură!”. Nu vă bizuiți decât pe dvs însevă. Știți cum să vă păstrați puternică pentru dvs, dar și pentru cei dragi din jur. Știți perfect ce vreți de la viață si vă urmăriți hotărâtă țelul. Tot ceea ce vă doriți de la cei din jur este ca aceștia să fie sinceri cu dvs. Sunteți oricând gata să priviți adevărul în față.

6.  Fermecătoare și energică : Sunteți o persoană veselă și plină de viață. Vă aflați într-o armonie perfectă cu întreaga lume. Sunteți o fire spontană, entuziastă. Suneți mereu „Pentru!”, mai ales dacă e vorba de vreo aventură. Obișnuiți deseori să-i șocați pe cei din jur. Dar ce să-i faceți? Căci dvs, pur și simplu nu faceți nimic altceva decât să fiți dvs însevă! Sunteți interesată de tot ceea ce se întâmplă în jur, iar dacă ceva vă captează atenția, nu vă liniștiți până nu investigați „problema” până în cel mai mic detaliu.

7.  Fericită și imperturbabilă : Sunteți o persoană extrem de intuitivă și întelegătoare. Obișnuiți să-i ascultați cu atenție pe cei din jur și niciodată nu-i judecați. Considerați că fiecare om are drumul său în viață. Acceptați cu ușurință și evenimentele, și oamenii din jurul dvs. Sunteți rezistentă la stres, vă neliniștiți extrem de rar. Dimpotrivă, sunteți, de regulă, foarte relaxată. Știți cum să vă petreceți timpul liber, neuitând însă nicio clipă obiectivele pe care vi le-ați propus.

8.  Generoasă și sensibilă : Vă construiți cu ușurință relațiile cu cei din jur. Aveți o mulțime de prieteni și vă place să le faceți viața mai frumoasă. Aveți o aură luminoasă. Cei din jur se simt mult mai liniștiți în prezența dvs. Sunteți mereu preocupată cum să fiți și mai bună. Vă doriți să fiți interesantă, unică. Aveți nevoie de iubire mai mult decât de orice altceva pe lumea asta. Sunteți gata să-i iubiți până și pe cei care nu va răspund la sentimente.

9.  Norocoasă și optimistă : Aveți convingerea că viața este un dar divin și vă străduiți în permanență să vă bucurați de tot ceea ce v-a fost dat. Vă mândriți din cale-afară cu tot ceea ce ați reușit în viață. Sunteți gata să împărțiți toate bunele și relele cu cei pe care-i iubiți. Aveți un mod foarte sănătos de a privi viața. Mereu vedeți jumătatea plină a paharului. Nu ratați nicio ocazie pentru a ierta, a învăța și a evolua. Considerați că viața e prea scurtă, pentru a proceda altfel.

3 comentarii

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate