Femei de 10

Adina (trupa „Heaven”): „Nu aș suporta lângă mine un bărbat lipsit de personalitate.”

Visul oricărui provincial este să ajungă în Capitală, sperând ca dorințele lui să prindă viață. În urmă câțiva ani, voia să fie dusă pe o stea. Acum, singură sau împreună cu colegele ei ne poartă spre stele ori de câte ori îi ascultăm piesele. Adina Postelnicu este una dintre tinerele care și-a dorit ca prin muzică sa pătrundă în sufletele românilor și nu numai, ceea ce a și reușit. Născută în inima Moldovei, la Vaslui, blonda cu ochii verzi din trupa Heaven s-a impus rapid în lumea muzicii. A absolvit Facultatea de Limbi Străine, predând pentru o perioadă de timp limba engleză. Dar, cum muzica îi curgea prin vene, nu a renunțat la visul ei. A urmat Școala Populară de Artă la clasa Viorelei Filip, fiind șefă de promoție. La începutul aniilor 2000, fetele din trupa A.S.I.A. își căutau o nouă colegă, după plecarea image
Alexandrei. Printre sutele de fete ce au partcipat la concursul „Alege A.S.I.A.” a fost și Adina Postelnicu. Chiar dacă nu a ajuns să fie noua componentă a trupei, acela a reprezentat momentul în care formația Heaven avea să ia naștere. Acolo a cunoscut-o pe Roxana Spoială. Împreună cu aceasta și cu sora ei, Roxana Postelnicu a pus bazele trupei Heaven. „Du-mă pe o stea”, „O parte din rai” sunt doar câteva dintre melodiile ce le-au adus faima la nivel național. În anul 2008, Roxana Spoială, părăsește formația, în favoarea unei cariere solo, iar în locul ei a venit Aliana Roșca. Însă, fetele nu s-au mulțumit doar cu atât. Și-au dorit ca melodiile lor să depășească granițele țării, iar prin muncă și ambiție au reușit. „Sunshine”, „La La Love” sunt două dintre piesele ce au răsunat în cluburile din străinătate. Cu o voce și un chip de înger, artista rupe inimile bărbaților din România. O artistă complexă, o femeie frumoasă, puternică și amibițioasă, Adina Postelnicu are toate calitățile unei femei de 10.

Alina Anghel : Încă din copilărie, ți-ai dorit să cânți. Cum au fost începuturile carierei tale?

imageAdina Postelnicu: Este adevărat! Am început să cânt încă de când am “deschis ochii”. Pe parcursul școlii generale, am mers la Clubul Elevilor din Vaslui, sub îndrumarea profesorului Ioan Chiriac. În clasa a- IX-a am participat la primul concurs, “Constelația Necunoscută” din Vaslui, unde am obținut locul II. Părinții nu erau de accord ca eu să urmez o carieră muzicală, cel puțin nu până la terminarea studiilor. Drept urmare, am ținut secretă participarea la concurs și au aflat de ea din presa locală. A urmat o pedeapsă “binemeritată”, eu neavând voie să ies din casă timp de două săptămâni și asta nu pentru că nu erau fericiți pentru premiul obținut de mine, ci pentru că nu i-am ascultat. De atunci, au urmat numeroase premii și concursuri.

A.A.: Cum a luat naștere trupa Heaven?

A.P.: După ce am participat la concursul Alege ASIA, unde am ieșit pe locul 2, urmând să am o carieră solo sub supravegherea Loredanei Groza, întrucât era puternic trendul cu trupele, m-am gândit să înființez trupa Heaven, pentru a mă alătura curentului.

A.A.: În aceste zile, filmezi un nou videoclip. Povestește-ne despre el și despre piesă.
A.P.: Tocmai ce m-am întors din Antalya, unde am filmat clipul noului imagemeu single “Elly”, piesă produsă de Răzvan Matache, Connect-r, DJ Sava, clip realizat sub regia lui Claudiu Stan. Am avut câteva peripeții, deoarece cu câteva zile înainte să plecăm a avut loc atentatul din Istanbul și toată echipa a vrut să renunțe la plecare. În cele din urmă, Mr. Peter, domnul care s-a ocupat de toată șederea noastră în Antalya, a reușit să ne convingă că acolo este liniște și pace și că ne putem desfășura activitatea fără riscuri, lucru care s-a și întâmplat, lumea fiind relaxată și fără probleme. Ne-am întors cu bine.

A.A.: Ce surprize le mai pregătești fanilor?

A.P.: Așa cum spuneam, în septembrie voi lansa noul meu single “Elly” și, totodată, pregatesc multe concursuri pe Facebook.
A.A.: După o zi obositoare, cum te relaxezi?
A.P.: Mă relaxez alături de iubitul meu în grădina casei noastre, la un pahar de vin povestind despre prezent și făcând planuri de viitor.

A.A.: Cum este o zi din viața Adinei Postelnicu atunci când nu este pe scenă?
imageA.P.: O zi din viața mea este tumultuoasă. Mă trezesc la șapte dimineața, cu sport. Apoi îmi beau cafeaua, timp în care răspund la mailuri și vorbesc la telefon până la ora 12:00. Apoi până seara merg la întâlniri și mă ocup de afacerile pe care le am. Pe lângă Heaven, reprezint managementul și producția pentru artistul Glance, dar și pentru proiectul Adina, lucru care îmi ocupă mare parte din zi. Din 2007 am casa mea de producție, Heaven Artist Company și majoritatea clipurilor sunt producții exclusive sau coproducții cu Cat Music și Sprint Media Group.

A.A.: Știu că ai o relație foarte bună cu sora ta. Când sunteți libere ce imageactivități faceți împreună?
A.P.: Având în vedere că toate businessurile le am împreuna cu ea, în puținul timp liber preferăm să plecăm la munte sau la mare, dar asta se întamplă de prea puține ori în decursul unui an, din păcate.

A.A.: Într-un interviu ai declarat ca ai vrea să ai sânii mai mici. Alte fete ăți pun silicoane ca să-i aibă ca ai tăi. De ce îi vrei mai mici?
A.P.: Așa este. Când eram adolescentă (13-14 ani) aveam deja sânii foarte mari și băieții din liceu făceau glume pe seama mea. Prin urmare a devenit un complex, nu un atuu și am început să port bluze foarte largi și să merg cu umerii aplecați. Asta a dus la multe probleme cu coloana, și m-a făcut să îmi doresc sâni mai mici.

 
A.A.: Unul dintre hobby-urile tale sunt călătorile. Ce țară ți-a plăcut cel mai mult și de ce?
A.P.: Pot spune că am bătut lumea în lung și lat, dar țara care mi s-a lipit de suflet este Malta, anul acesta vizitând-o pentru a patra oară.
imageA.A.: Crezi în dragoste la prima vedere? Ai trăit o astfel de iubire? Dacă da,ne poți povesti?
A.P.: Cred în dragoste la prima vedere. În fiecare din cele trei relații m-am îndrăgostit la prima vedere. Prima relație a durat zece ani, cea de-a doua cinci ani, iar cea de-a treia durează deja de trei ani și sper să continue cât mai mult.
A.A.: Ce admiri cel mai mult la iubitul tău? Cum te-a cucerit?

A.P.: Deși are doar 26 de ani, m-a cucerit prin maturitatea lui, prin faptul că suntem pe aceeași lungime de undă și ne dorim aceleași lucruri. Poate are legătură și cu faptul că este musulman și ei sunt crescuți de mici în ideea că trebuie să-și întemeieze familii și nu îi place să piardă nopțile în cluburi.
A.A.: Ce te enervează cel mai mult la un bărbat?image
A.P.: Lipsa de maturitate m-a deranjat în anumite cazuri. Am senzația că bărbații sunt veșnic copii. Nu aș suporta un bărbat lipsit de personalitate.

A.A.: Ți-ai dori să mai porți rochia de mireasă?
A.P.: Nu țin neapărat și nu are legătură cu faptul că rochia de mireasă nu mi-a purtat noroc prima dată, dar după atâția ani am ajuns la concluzia ca un act nu ține o relație și că poți trăi o poveste de dragoste până la sfârșitul vieții fără acel act. Dacă vreodată o voi mai face, o voi face strict din motive religioase.

A.A.: Din punctul tău de vedere, ce calități ar trebui să aibă o femeie ca să fie de 10?
A.P.: Să fie deșteaptă, frumoasă și devreme acasă.
A.A.: La finalul interviului, te rog să le transmiți un mesaj cititoarelor site-ului nostru femeide10.ro

A.P.: Să aibă calitățile unei femei de 10.

1 comentariu

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.