Femei de 10

7 motive pentru care o femeie deșteaptă este încă singură

femeie

Sunt atât de multe femei minunate singure iar lumea nu se oprește din a se întreba: de ce sunt oare singure?

Sunt singure pentru că sunt grozave, inteligente, au succes, sunt puternice, atractive și vesele. Au prieteni minunați, case frumoase și job-uri grozave.

Adesea lasă impresia că au tot ce le trebuie. Au probleme în a fi vulnerabile sau în a permite unui bărbat să se simtă dorit și util. Și nu vor să pară neajutorate.

Iată 7 motive pentru care o femeie deșteptă este singură:

– Gândește liber  

O femeie deșteaptă nu se ferește să își exprime părerile și convingerile. Într-o relație nu are nevoie de validare și nu așteaptă ca partenerul să îi satisfacă nevoile. Se descurcă și singură!

– Știe ce vrea 

Are în minte o listă cu ce caută la un bărbat. Este o listă mai clară decât la oricare altă femeie. Se cunoaște foarte bine și știe exact ce persoană i se potrivește și care nu.

– Nu se teme să fie ea 

Știe ce vrea și nu va accepta nimic mai puțin. Știe cât este de important să fie sinceră cu ea iar a-și sacrifica propriile nevoi de dragul bărbatului nepotrivit va duce la resentimente puternice pe termen lung.

Nu se teme să fie singură. De asemenea, nu lasă prejudecățile societății să îi influențeze decizia de a sta singură.

– Nu va face ordine după un bărbat care nu aduce nimic într-o relație

Așa cum am mai spus, această femeie are o carieră care o solicită, are prieteni extraordinari și numeroase pasiuni. Programul ei este plin. Așadar, dacă decide să stea cu un bărbat și să strângă după el, acesta trebuie să fie special. Să aducă ceva nou într-o relație, să fie romantic, să fie un domn.

– Nu are nevoie de un bărbat pentru a o face fericită 

Sunt două tipuri de femei: unele care trec dintr-o relație, în alta și femei care nu fac lucrul acesta. Femeile despre care vorbim noi, nu au nevoie de un bărbat pentru a fi fericite. Ele știu să fie fericite și singure.

– Știe că a alerga după un bărbat este pierdere de timp 

Preferă să alerge după propria dezvoltare decât după un bărbat. Preferă să facă tot ce îi stă în putință pentru a deveni o variantă mai bună a ei decât să vâneze un bărbat. Ea știe că fuga după un bărbat este total inutilă. Nu vrea să își consume energia și timpul așteptând un bărbat, când are atât de multe lucruri de realizat pentru ea. Iar acest lucru o face și mai dorită: faptul că are încredere în ea, atitidinea lipsită de griji. Este completă ea cu ea.

– Are ambiții mari pentru viitor 

Nu vrea să fie aceeași persoană și peste 2 ani. Vrea să evolueze iar pentru asta are ambiții și planuri care o vor schimba atât pe ea cât și ceea ce își dorește.

Sursa: positivethingsonly.com

Uscatoare rufe