Modă

ТOP 5 lucruri din garderoba voastră, care vă fac de râs

 

Fiecare din voi știe că există anumite piese vestimentare care ni se par foarte cool și de care suntem, pur și simplu, dependente. Și nici măcar sfaturile stiliștilor și interdictiile publicate prin revistele de specialitate nu reușesc să ne oprească să le purtăm. Dependența noastă de ele este într-atât de mare, incât devine aproape o obsesie. 

Dacă garderoba voastra conține cel puțin un astfel de element, de care ar trebui să vă rușinați, atunci e cazul să vă  îngrijorați! Aveți toate șansele să intrați într-un colaps vestimentar. Bunăoară, înțelegem perfect cât de atașate sunteți de blugii cu talie joasă, care vă amintesc de anii tinereții, însă în 2020 ei sunt de evitat total! . Și există destule alte exemple de acest fel, referitoare la ținute pe care ar fi mai bone să le păstrați pentru petrecerile de Haloween!   Trebuie să vă alegeți ținutele cu cap, ținând cont de particularitățile siluetei voastre, dar și de vârstă. Ivona vă prezintă, în cele ce urmează, TOP5 al elementelor vestimentare din garderoba voastră de care e bine să uitați, odată pentru totdeauna. 

  • Blugii cu talie joasă

Bănuim că ați înțeles demult că talia înaltă este un hit, pe care să-l respectati încă multe sezoane , de aici încolo. Dacă șoldurile voastre nu vă permit să purtați un astfel de model, vă puteți întoarce întotdeauna la modelele clasice. Dacă veți căuta bine,  veți mai găsi, prin unele magazine acești retro-blugi cu talia joasă. Desigur, estimam ca moda asta va reveni, poate chiar mult mai agresiv, dar deocamdată ne ferim ssa vi-i recomandăm. Chiar și o femeie cu siluetă ideală poate deveni, purtând astfel de jeanși, o creatură caraghioasă,  cu picioare scurte! 

pastedGraphic.png

  • Тopul bandeau

Dacă vă pregătiți să țopăiti toată noaptea prin cluburi, e bine să vă gândiți de zece ori, înainte de a îmbrăca un astfel de top. Dacă v-ați obișnuit să-l purtați împreună cu un sacou, atunci poate că e cazul să renunțati de tot la el, decât să purtați o astfel de ținută penibilă. Dacă totuși vreți să vă arătați abdomenul intens lucrat, alegeți alt tip de topuri,  mai puțin pretențioase.