banner marshal garden
Ea și El

3 moduri pentru a-l face dependent de tine

femeie

Cui nu îi place să beneficieze de toată atenția partenerului? Cineva care să aibă ochi doar pentru tine și să nu se uite la nimeni altcineva? Sigur îți surâde ideea. Tuturor, de altfel… Cum faci ca într-o lume plină de tentații, să fii sigură de iubirea lui? Ce trebuie să faci pentru a menține pasiunea? Nu este ușor. Niciodată nu a fost. Dar nu este imposibil. Dacă iubirea voastră este sinceră iar intențiile sunt bune, atunci nimic nu vă poate sta în cale. Ce trebuie să faci pentru a fi sigură de iubirea lui? Urmează cei trei pași:

femeie1. Misterioasă și neprevăzută
Cui nu îi place misterul? Dacă ești o persoană deschisă, care încă de la început își dezvăluie toate secretele și își arată disponibilitatea, foarte curând relația se va răci. Dar, dacă afișezi o alură misterioasă și nu îți pui inima în slujba lui, vei observa că interesul partenerului tău va crește. De asemenea, se spune că femeile misterioase sunt independente și puternice. Două trăsături pe care orice bărbat le apreciază. Aici se află adevărata emoție, adevărata adrenalină și spiritul real. Dorința de a te cunoaște, de a dezvălui misterul, de a rezolva enigma îl va face să fie cu gândul permanent la tine.

2. Optimistă
Nimeni nu își dorește o femeie negativistă în viața lui. Bărbații își doresc o femeie cu mintea ageră, cu o atitudine pozitivă față de viață, capabilă să găsească soluții pentru orice problemă, indiferent cât de complicată ar fi. O femeie pe care bărbatul se poate sprijini la greu. O femeie care impune respect și care este apreciată de cei din jur. O rază de soare într-o lume plină de obsacole. O femeie care nu își pierde controlul, caldă și calmă în cele mai dificile situații. O femeie care iubește și trăiește periculos, fără temeri, convinsă că în final, totul va fi bine.

3. Intimidează și este greu de cucerit
O femeie care cedează greu își păstrează ușor bărbatul. Tot ce are nevoie este o voce fermă, hotărâre în atitudine iar restul vine de la sine. Bărbaților le plac femeile greu de abordat, care le dau astfel ocazia să se descopere și să își exprime măiestria. Este o provocare pentru ei și astfel vor încerca să dea tot ce au ei mai bun. O femeie dură știe cum să își țină partenerul sub control, iar bărbatul nu va uita niciodată eforturile depuse pentru a cuceri o astfel de femeie. Pe de altă parte, răbdarea și perseverența vor face ca iubirea să dureze mai mult.

Sursa: dailypositiveinfo.com

Femei de 10 pe Facebook