Femei de 10

10 calități fabuloase ale tipelor de peste 40 de ani

De multe ori, a împlini 40 de ani produce o cădere în sufletul multor femei. Nu mai ai 20 de ani, e clar. Dar, iată, nu mai ai nici 30! Și nici măcar ..39! De azi înainte vârsta ta începe cu 4 și numai ai așa de mult – ți se pare – până te vei ciocni de semicentenar!

Dar nu! Psihologii sunt gata să te susțină! Nu ai voie să cazi în depresie! La urma urmei, fiecare vârstă vine cu ceva nou, redescoperă-te, începe o nouă viață!
Iar dacă vrei să vezi care sunt avantajele extraordinare ale femeilor de 40 de ani, parcurge rândurile de mai jos:

 

1.Ele cred mereu în „mai bine”, pentru că lucrurile rele deja au avut loc în viața lor.image
Iar faptul că le-au supraviețuit, înseamnă tocmai că sunt pregătite să creadă în „mai bine”. Și sunt capabile să-l descopere, chiar și acolo unde cele tinerele nici nu bănuiesc! Au deja o privire versată, un auz antrenat și mâini din cale-afară de fine. De aceea, astfel de femei atrag binele.

 

2.Ele sunt frumoase
Nu, nu sunt numai simpatice, ele chiar sunt frumoase, și asta pentru ca au acceptat că au un astfel de fund, un astfel de bust, astfel de nasuri și astfel de picioare. Ele s-au învățat să se iubească, așa că sunt gata să fie iubite și de alții. Acest secret îl știu doar ele, tipele de 40 de ani!

3.Ele au depășit demult acele obsesii pentru „milioane”, „carieră”, „succes”, „statut social”.
imageEle știu acum foarte precis că ceea ce e cu adevărat important în viață nu este ceea ce vedem la televizor, citim pe internet sau pe rețelele de socializare sau auzim la cursurile de dezvoltare personală. Ele știu ce este cel mai important și țin asta pentru ele. Știu că ceea ce este mai important în viață este viața însăși: gustul ei, culoarea ei, ritmul, mirosul, știința de a te bucura de fiecare zi.

 

4.Ele au renunțat demult la frazele standard, la tehnicile de cucerire și la ținutele păstrate pentru ocazii.
Au renunțat să fie într-o căutare activă. Ele au găsit persoana de care aveau de fapt atâta nevoie , în toți acești ani : pe ele însele, cele adevărate. Și au constatat că sunt din cale-afară de interesante și pentru cei din jur. Pentru toți, cu precădere pentru bărbații deosebiți.

5.Ele au reînvățat să plângă în hohote și să râdă din toată inima.image
Au reușit să scape de tot felul de constrângeri, de reguli sociale, de obligații, interdicții și permisiuni. Ele urăsc acele vremuri în care trebuiau să țină spatele drept, indiferent de ceea ce simțeau pe dinăuntru, s-au săturat să zâmbască atunci când le venea de fapt să plângă și să încuviințeze, când de fapt ar fi trebuit să-i pocnească drept în mutră pe respectivii. S-au săturat să se abțină, s-au relaxat cu totul și au ieșit la suprafață așa cum sunt ele: vii, adevărate, pline de sentimente.

6.Ele trăiesc tot atât de natural precum respiră : ba accelerat, ba lin, ba în șoaptă, aproape insesizabil, ba tumultuos și pasional.
Respiră, așadar, în ritmul vieții și trăiesc în ritmul respirației. În sfârșit, acum, după 40 de ani, au reușit acest lucru : să trăiască simultan cu viața.

image7. Tipele de 40 de ani sunt cumplit de curioase.
Nu știm cum s-a întamplat, dar acel ” știu, nu mă-nvăța tu pe mine!” se transformă deodată în ” Vai, fetelor, ce de provocări sunt în jurul nostru!” Și dansuri, și yoga și călătorii în jurul lumii, și artă culinară… Abia acum încep să trăiască cu adevărat, să-și descopere talentele, înclinațiile, încep să picteze, să facă mărgele, să se cațere prin munți. Și culmea! Le reușește foarte bine!

8. O tipă de 40 nu este nicidecum o „tanti”!
Ele poartă fuste mai lungi pentru că se poartă și pentru că le stă bine. imagePoartă și fuste scurte. Și jeanși. Și bijuterii – uneori chiar și gablonzuri, dacă sunt de calitate. Bijuteriile scumpe sunt abandonate în sertare : tipele de 40 de ani nu mai trebuie să demonstreze nimănui că au diamante și safire. Importamt pentru ele este să se placă ele pe ele. Ele nu mai vor să audă de „modă”, „trenduri”, „sezonul viitor”, ci sunt subordonate propriului „frumos”. Și acest frumos al lor este plin de feminitate, căldură și răbdare.

9. Tipele de 40 de ani renunță să mai calculeze caloriile
Și asta pentru că dragostea, interesul pentru ceva anume, mișcarea, necunoscutul , provocările de orice fel sunt mult mai eficiente decât sălile de fitness sau chirurgii plasticieni. Ei da, de aceea au și devenit atât de frumoase!

image10.Tipele de 40 de ani au lăsat demult în urma lor toate time-management-urile, discursurile motivaționale și cursurile de dezvoltare personală
Ele cunosc bine valoarea fiecărui minut, reușesc să facă o mulțime de lucruri, nu întârzie niciodată, pentru că nu se grăbesc nicăieri. Nu obțin cu orice preț. Nu se luptă. Nu caută să demonstreze nimănui nimic. Ele trăiesc pur și simplu, și se bucură de viață. Și știu că, odată cu trecerea anilor, lucrurile vor deveni și mai interesante!

Sursa: bloglady40.ru

Surse foto: ivona.bigmir.net, sila-pro.org, goroskop.ru, doublex.ru, bezumno.ru, helengrord.com.ua,fanrikamakiyazha.ru

Etichete

9 comentarii

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • Va salut doamnelor,da ,da femeia este femeie si la 40 si 50 si 60 care vrea si are dorinta in ea de a trai.Sunt femeie,mama,bunica,multumesc lui Dumnezeu ca ma dat femeie,multumesc ca am ajuns la ani astea trecut de 50 aproate de 60.Si am dorinta de a trai ca si femeie ,nu doar ca mama sau bunica,parerea mea este ca foarte repede uitam de noi .Doamnelor cat de multe veti face pentru copii ,nu uitati de voi,asta este viata pe care o aveti traiti o pentru voi.Sa fiti iubite.

 • hmm femeile nu sunt mai rele sau mai bune dupa o anumita varsta… fiecare persoana are caracterul sau si nu si-l schimba cu vremea … sti construit sa fii bun sau sa fii rau . punct

 • E un articol scris de o frustrata. ” Click aici pentru a spune ceva frumos” .
  Nu spun nimic frumos . Se spune ca barbatii cad in nebunia varstei in jur de 40 . Fals, Datorita activitatii actuale, as putea sa afirm ca femeile la 40 sunt mai rele .
  Draga autoareo, de cate ori ti-ai inselat partenerul de viata invocandu-ti astfel de motive banale pentru a-ti gasi o justificare in comportament ?
  Intreaba-te pe tine ,

  • Hm! poate ca si femeile cauta ceea ce cauta barbatii la femeile mai tinere decat ei.femeile de 40 ani simt ca au toata lumea la picioare ca pot face orice oricand ,stiu ce vor de la viata ,vreau sa traiasca din plin .bravo este super articolul.la 40 ani ma simt mai tanara decat atunci cand aveam 20.

   • Am 45 de ani și mă simt ca la20,pt ca a intra decât nu mai trebuie să demonstrez nimic,sunt eu si atât.Foarte bun articolul,ma regăsesc în el!

Publicitate