Femei de 10 Recomandări

Femei de 10, sunăm ADUNAREA!

Cea de-a doua întâlnire mondenă a Femeilor de 10 se apropie! Joi, la ora 18, pe terasa de sub cer a Hotelului Marshal Garden (etajul 7), cititoarele noastre se vor întâlni cu realizatorii revistei noastre online. Va fi un nou prilej de informare și distracție, în care sloganul este, de această dată: “FII DE 10, LA SUFLET ȘI LA TRUP”.

Ca să vă stârnim apetitul, vă vom dezvălui câteva dintre surprizele pe care vi le pregătim.

Îndrăgitul nutriționist Cristian MărgăritCRISTI  MĂRGĂRIT ne va demonstra câteva rețete de salate, pe care orice femeie le poate pregăti acasă, în doi timpi și trei mișcări ; analistul de modă EMANUEL IUHAS ne va șopti cum să ne alegem poșeta, în funcție de veșminte și de…vom vedea ; campioana mondială madalina_cioveieMĂDĂLINA CIOVEIE ne va provoca la o demonstratie de zumba; expertul financiar TUDOR LALU ne va vorbi despre banii virtuali și despre cum putem noi, femeile, cheltui și mai mult; tănărul medic oftalmolog ROXANA COZUBAȘ va pleda pentru ochelarii de soare, povățuindu-ne cum să-i alegem pe cei mai buni; solista SILVIA ȘTEFĂNESCU ne va învăța să ne facem singure bijuterii hand-made ; specialista CORINA GAFTOI ne va convige să scăpăm de complexe, apelând la lenjeria modelatoare.

Muzică? Firește că vom avea și muzică! Ba chiar vedete internaționale! Din însorita Cuba, HEVITO ne provoacă la dans, portughezul ricardoRICARDO CARRIA ne va face să lăcrimăm cu melodiile sale de suflet, de la Budapesta va veni să ne încânte MARIA NAGY, alias “Bonnie Tyler de România”, iar în final Nico 13NICO va oferi un minirecital, pentru a marca proaspătul său CD. O tombolă de zile mari și un bufet suedez mai ceva ca un meniu de nuntă va întregi rețeta unei seri perfecte. Doar sunteți Femei de 10 și meritați ce e mai bun!

 

 

 

Eveniment susţinut de:

Logo Marshal Turism-2

optiblu 2 adesgo anna fellini Sigla Redis
logo Attachment-1 sigla tricotton Catena-2
yalco dhs dacic marionnaud
LaStrada onecoin_logo sweet-moments just passion

2 comentarii

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.