Frumusețe

Ȋncetinește-ți îmbătrânirea tenului cu extract de melc

Ȋncă din antichitate extractul de melc era un remediu care trata cu succes inflamațiile pielii, doar că pe atunci Hipocrate recomanda melcii zdrobiţi amestecaţi cu lapte acru. Efectele curative ale substanțelor secretate de corpul melcului au fost descoperite în urmă cu doar câțiva ani, chiar la muncitorii din fermele specializate. S-a observat că mâinile acestora deveneau foarte fine, zgârieturile se vindecau mai repede și cicatricile dispăreau lăsând în urmă o piele întinerită. Iar asta deoarece melcul este unul dintre singurele animale capabile să-și refacă țesuturile, în special cochilia atunci când este spartă – apropo, niciun fel de adeziv nu este în stare să se lipească de pereții interiori al cochiliei melcului, în schimb secreția cleioasă produsă de acesta lipește atât de tare, încât mai curând spargi cochilia decât pojghița subtire. Cercetatorii au evidențiat faptul că melcul conține o proteină unică foarte compatibilă cu pielea umană, fiind singura vietate care o posedă din abundență.
Nu de mult au apărut şi la noi produse cosmetice care au la bază extract de melc și care s-au dovedit a fi extrem de eficiente în rezolvarea problemelor tenului. Extractul din melc obţinut în present, fără a pune în pericol viaţa acestei specii, este realmente miraculos în diminuarea imperfecțiunilor pielii, ridurilor adânci, petelor, cicatricilor și arsurilor, iar aceasta datorită structurii complexe alcătuită din: alantoină, proteine, vitamine, alfahidroxiacizi, mucopolizaharide, enzime proteolitice, colagen şi elastină.
Astăzi avem două recomandări de la HERBAGEN pentru Femeile de 10 care vor să-și păstreze tenul intact și să-i încetinească îmbătrânirea:
Crema lifting şi luminozitate  L&L ar trebui să fie opțiunea voastră numărul 1. În numai 15 zile veți observa o îmbunătățire a texturii pielii și a luminozității acesteia, tenul fiind destins prin diminuarea contracturii de expresie, ceea ce duce în scurt timp la diminuarea adâncimii ridurilor. Crema conține un complex unic de proteine, extract de melc filtrat,  hexapeptida AH8 – Argireline, colagen marin și Vitaminele C și E.
Un alt produs care nu ar trebui să vă lipsească, dacă vă doriţi un ten impecabil, este Crema antirid şi depigmentare A&D. Aceasta are multe efecte benefice pentru pielea feței: netezește ridurile, creşte luminozitatea și atenuează petele pigmentare. În plus, îmbunătățește hidratarea, elasticitatea și aspectul pielii calmând iritațiile. Crema conține un amestec de ingrediente active: extract filtrat de melc, microsfere din acid hialuronic, polizaharide din arborele asiatic Konjac Glucomannan, retinol acetat și vitamina E.

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.