banner marshal garden
Diverse

Vino la noi! Te ajutăm să ieși din impas!

 

Există destule momente în viață, când nu știi încotro s-o iei, când busola ta o ia razna și ești într-atât de derutat, încât parcă nici judecata nu-ți mai este limpede. Traversezi momente de dezamăgire, furie, ură, încerci să faci față unor trădări sau dispariției unor ființe dragi, încerci să înfrunți decizii pe care le iau cei din jur, și care te afectează în mod direct.
De multe ori, simți nevoia să plângi pe umărul cuiva, să-i spui ce te doare, să-i ceri un sfat. Sau simți nevoia să asculți, pur și simplu, poveștile altora, să extragi din ele învățăminte, care să te ajute.

Nu-i întotdeauna ușor să-ți exteriorizezi gândurile. Să mergi la psiholog – ar fi o soluție, însă…câți au bani de psiholog? Așa că rămân soluțiile “la îndemână”: o rudă apropiată, o colegă de serviciu, o prietenă sau chiar o vecină.
Iar noi venim și-ți mai oferim o soluție : emisiunea noastră!
Din această toamnă, emisiunea “Femei de 10, Bărbați de 10” va încerca să ajute cât mai multă lume aflată în impas. Vom fi prietenii tăi, îți vom oferi umărul nostru și sfsatul nostru dezinteresat. Nu trebuie să faci decât un singur lucru : să-ți deschizi sufletul!
Trimite-ne povestea ta și o vom publica – semnată sau nu – la rubrica “Povestea ta” . Iar apoi, dacă vei fi de acord, te vom invita în emisiune. Aici, în casa noastră, alături de cei prezenți, de personalitățile noastre de 10, de cei mai buni psihologi ai momentului, de spectatorii din platou – oameni simpli însă cu bogate experiențe de viață – vei simți că nu ești singură. Ca există oameni carora le pasă de tine și care vor să-ți vină în ajutor.
Însă, până atunci, ai de făcut primul pas: să ne scrii!
Iar ca să nu ai nici cea mai mică îndoială că povestea ta va ajunge exact unde trebuie, iată adresa de mail la care o poți trimite: almasan.marina@yahoo.com

Femei de 10 pe Facebook