banner marshal garden
Cu ochii pe ecran Timp liber

Vine vacanța, vine ..”JOCUL DE-A VACANȚA!

Televiziunea Română nu va muri. În ea există încă destui oameni frumoși, care sunt gata să răstoarne munții pentru a-și face meseria așa cum trebuie, adică profesionist. Echipa Casei de Producție a Televiziunii este una din echipele decise ca, în pofida situației dificile pe care o traversează bătrâna instituție, să nu se lase. Principiul este unul simplu și onest : dacă fiecare din noi va face lucruri frumoase, lucruri deosebite, lucruri de calitate, Televiziunea Română își va recăpăta locul în sufletele românilor. GABRIELA VALENTIR, unul din cei mai tineri membri ai Casei de productie TVR, ne aruncă mănușa unei provocări artistice de ultimă oră :
” Nu știu cum se face, dar în ultima vreme se pare că suntem înconjurați de probleme de toate felurile, de la cele personale, pe care fiecare dintre noi le avem, mai mult sau mai puțin, până la cele colective, de ordin social sau politic. Și în tot acest tăvălug zilnic, uităm să ne mai relaxăm sau nu ne găsim vreme pentru asta. Suntem prea ocupați ca să mai megem la un film sau la un spectacol de teatru, suntem prea ocupați ca să mai citim o carte.
Ei bine, Casa de Producție a Televiziunii Române încearcă, așa cum face de multă vreme, să le ofere telespectatorilor săi o portiță de evadare spre frumos. De data aceasta este vorba despre una dintre cele mai îndrăgite piese ale lui Mihail Sebastian, „Jocul de-a vacanța”, în regia Ancăi Maria Colțeanu, cu o distribuție cel puțin interesantă : Maria Dinulescu, Gheorghe Visu, Andras Demeter, Radu Gabriel, Adriana Nicolae. Aveți posibilitatea ca luni, 30 mai, la ora 19:20 să vă așezați comod in fotoliu si să urmăriți, la TVR 2 sau TVR HD, un spectacol în care se râde, se iubește la orice vârstă, se înfiripă prietenii, se iau decizii … Ca în viață, dar una frumoasă.
Și dacă aceste motive nu sunt suficiente, vă mai spunem că este un spectacol luminos, plin de culoare, viu, făcut cu drag de o echipă care iubește teatrul, actorii și regizorii, dar mai presus de toate își respectă și iubește telespectatorii.”

Femei de 10 pe Facebook