banner marshal garden
Ea și El

Viața sexuală începe la 40 de ani

vkool.com/

O vorbă veche care spune că viața sexuală adevărată începe la 40 de ani, pare a fi adevărată. Cei aflați în această decadă a vieții au parte de cele mai bune experiențe în pat, susține un studiu recent. De asemenea, acest studiu a mai scos la iveală faptul că o treime din femeile căsătorite, recunosc că și-au înșelat partenerii.

Studiul, făcut pe 2000 de femei, indică faptul că femeile la 40 de ani sunt mai puțin interesate de corpul lor, și asta ca urmare a faptului că încrederea în propria persoană este mai mare decât în tinerețe.

Peste 80% dintre persoanele intervievate au recunoscut că sunt mult mai îndrăznețe cu partenerul decât la 20 ani. Conform experților, aceasta este vârsta la care femeile ating apogeul încrederii sexuale. Ele știu ce vor și nu le este rușine să ceară.

Lucrurile stau total invers în cazul femeilor sub 30 de ani. Doar 1 din 5 femei se declară satisfăcută în pat de partener.

68% dintre femeile peste 40 de ani știu care este poziția care le aduce cea mai mare plăcere, iar mai mult de jumătate declară că nu le este rușine să spună ce își doresc.

Peste 58% au declarat că au avut parte de cele mai bune partide de sex în timpul căsătoriei, cel mai adesea datorită experienței.

De asemenea, grijile legate de serviciu sau copii sunt mai puține, așa încât se pot relaxa mai mult timp în dormitor. Peste 90% din femeile intervievate susțin că fidelitatea este esențială într-o relație de lungă durată. Doar 5% dintre femei au recunoscut că au fost infidele și au admis că atunci au avut parte de cele mai intense experiențe sexuale.

Sursa:dailymail.co.uk
Foto: vkool.com

Femei de 10 pe Facebook