banner marshal garden
Diverse

Viața e , de fapt, mult mai simplă! Iată 5 sfaturi practice de la psihologi

Ne petrecem zilele în trei “dimensiuni” simultane : ne frământăm pentru lucrurile din trecut, rezolvăm problemele prezentului și încercăm să ne prognozăm viitorul. Această cursă nebună este, de cele mai multe ori, epuizantă. Însă făcând niște schimbări minime în viața noastră, aceasta poate deveni dintr-o dată mult mai simplă și mai colorată.
Încercați să faceți acest lucru pornind de la următoarele reguli extrem de simple :

1.Învățați să vă bucurați din orice : de micile neîmpliniri, de vremea proastă, de politicienii infecți din jur, de energiile negative ale celor din preajma voastră, de traficul infernal și de alte belele de zi cu zi. Încercați să dezvoltați un soi de masochism și veți vedea cum, treptat, norii se vor împrăștia de deasupra persoanei voastre, iar soarele va începe să vă încălzească. Gândiți-vă întotdeauna și la ce beneficii puteți obține de pe urma neplăcerilor pe care le aveți. Căci așa se întâmplă de obicei și voi știți foarte bine asta! Analizați-vă decepțiile trecute și mergeți mai departe!

2.Manifestând nemulțumire față de ceea ce se întâmplă în jurul vostru – comportamentul șefilor, al rudelor, al iubiților, etc – nu faceți decât să mutați spre Oglinda Vieții modul vostru de viață total nefast. Ce sperați să vedeți? Oglinda Vieții este de fapt reflectarea imaginii voastre. Realitatea corespunde propriei voastre reflexii.

3. Învățați să luați o pauză, în viață. Cel mai greu este să înveți să aștepți. Numai vouă vi se pare că nu se întâmplă nimic. În realitate, întregul Univers lucrează pentru voi și complotează pentru a găsi soluția optimă pentru problemele voastre. Alegeți momentul oportun!

 

4. În viață, aveți acel “film al vieții” pe care vi-l configurați singure! Marea majoritate a oamenilor fac exact invers și trăiesc după scenarii scrise de alții, neînțelegând de ce nu reușesc să schimbe nimic. Scenariul și regia sunt, așadar, în mâinile voastre!

 

5. Sunteți deseori dezamăgite de viață? Este exact lucrul de care trebuie să vă feriți! Nu trebuie să vă gândiți niciodată că nu v-a reușit nimic. Trebuie să înțelegeți că nimic, în viață, nu se întâmpla pur și simplu, că în toate există un anume sens și un câștig pentru voi. Și că viața voastră abia acum începe, cu adevărat!

Sursa : t.umblr.com

surse foto: giftspaces.ca, stihi.ru, lady.tochka.net

Femei de 10 pe Facebook