banner marshal garden
Diverse

Vedeta internațională Pink a șocat un stadion întreg, cu o referite la propria sa fiică

Astăzi , 8 octombrie, este ziua de naștere a vedetei internaționale Pink.
Fanii din România îi urează la mulți ani, iar noi vom rememora un moment special, petrecut la finele lunii august, la festivitatea MTV Video Music Awards, unde Pink a fost premiată cu Premiul Special Michael Jackson, pentru cele peste 50 de milioane de albume, vândute în întreaga lume. Urcată pe scenă pentru a-și primi premiul, Pink a interpretat câteva din hiturile sale, dar, mai ales, a ținut un speech, în care a făcut o emoționantă referire la fiica sa. Publicul a fost impresionat de cele declarate de vedeta internațională și au aplaudat-o frenetic, minute în șir.

Solista a povestit cum, la un moment dat, fiica sa, în varstă de 6 ani, i-a recunoscut că se simte tare nefericită, pentru ca este cea mai urâtă fetița din clasă și că seamănă cu un băiat cu părul lung. Iată răspunsul pe care Pink i l-a dat fiicei sale, chiar de pe scena grandiosului eveniment muzical :
“ Noi nu ne schimbăm. Noi luăm o pietricică oarecare, o strecurăm într-o scoică și o transormăm într-o perlă veritabilă”
Pink a decis să-i ofere fiicei sale exemplul personal, demonstrându-i cât de minunată este, de fapt. Astfel, vedeta a subliniat faptu” că și ea, la răndul său, este deseori comparată cu un bărbat, și este criticată pentru silueta masculină și pentru fizicul brutal. Dar chiar și în aceste condiții ea adună stadioane întregi peste tot în lume.
“Fetița mea dragă, tu ești minunată! Si te iubesc foarte mult!” – a adăugat Pink.

Vă invităm, în continuare, să ascultați unul din hiturile vedetei Pink, melodia “What about us”:

 

Femei de 10 pe Facebook