banner marshal garden
Femei de 10

V-o mai amintiți pe frumușica Shannen Doherty, din popularul serial Beverly Hills 90210?….

img_2763

Viața e plină de neprevăzut. Azi esti sănătos, sătul și bogat, mâine poți ajunge muritor de foame. Și nu pentru că ai fi meritat acest lucru. Soarta e o chestiune tare complicată. Și, din păcate, nu poți încheia asigurări pe viață și din punct de vedere al loviturilor sorții.

Cunoscuta și îndrăgita actriță Shannen Doherty se luptă, iată, de mai img_2765bine de un an cu cancerul la sân. Și chiar dacă groaznica maladie se pare că nu vrea să dea înapoi, Shannen nu se lasă.
Ea își ține la curent toți prietenii și fanii pe Instagram cu toate etapele luptei sale, în ideea că astfel îi va ajuta pe tinerele aflate în situații similare.

img_2762Shannen a parcurs un curs de chemioterapie si a recurs și la mastectomie totală, iar apoi parcurs și un curs de radioterapie. În final, actrița a fost nevoită să-si radă părul de pe cap. În aceste momente dificile, i-au fost alături oamenii cei mai dragi.
Unul dintre ei este însuși soțul său, cunoscutul fotograf Kurt Iswarienko, care si-a însoțit iubita soție în fiecare din etapele luptei sale cu boala.

Nu demult, Shannen a recurs și ea la un obicei care funcționează în img_2760lumea virtuala : acela care presupune ca ultilizatorii să-și posteze cele mai fericite momente din viață. Shannen a publicat, în consecință, fotografia sa de acum 5 ani, de la nunta cu Kurt.
Shannen vorbește foarte frumos despre bărbatul care îi este alături în aceste momente grele : ” Kurt este sufletul meu, este cu adevărat jumătatea mea de viață” – a scris ea, sub fotografia de la nuntă.

 

Echipa „Femei de 10” îi ține pumnii lui Shannen, ca de altfel tuturor femeilor care se luptă cu ca cerul la sân și le dorește tuturor sănătate, putere de luptă și, mai ales, dragostea celor din jur!

img_2761

Femei de 10 pe Facebook