banner marshal garden
Bărbați de 10

Un șofer de taxi nu a încetat să-și caute fetița dispărută și a găsit-o…după 24 de ani!

 

În fiecare zi, un număr impresionant de copii de pe întregul glob pământesc, dispar fără urmă. Fie că se pierd, fie că sunt răpiți. Unii dintre ei reușesc să fie recuperați, de către familiile lor, alții rămân pierduți pentru totdeauna.

Fiica lui Wan Min Zin a dispărut, cand avea 3 ani. Părinții săi au luat- o cu ei, la muncă. Adică, în piață, unde aceștia vindeau fructe. Aproape de sfârșitul zilei, fetița a dispărut, de parcă ar fi înghițit-o pământul.

După ce și-au consumat disperarea, părinții au organizat o amplă operațiune de căutare a micuței, soldată însă cu un imens eșec. Treceau luni, treceau ani, fără ca Wan să-și piardă încrederea in faptul că își va regăsi, la un moment dat, copilul pierdut. El a continuat să o caute, cu o tenacitate impresionantă. La un moment dat, a decis să implice și cât mai multi oameni din jurul său, în căutările sale. Așa s-a decis Wan să devina taximetrist.

El a lipit un afis mare pe geamul din spate al taxiului său, afiș ce conținea informații legate de fiica sa si de dispariția acesteia. De asemenea, le-a împărțit clienților săi cărțile sale de vizită și fotografia micuței, povestindu-le drama familiei sale și rugându-i să transmită mai departe aceste informații.

Oamenii s-au împărțit în două tabere: cei pe care povestea taximetristului i-a lăsat reci și, respectiv, cei care, impresionați fiind, au dorit să-l ajute în căutările sale.
Într-o bună zi, o tânără pe numele sau Kan, l-a căutat pe Wan , spunându-i că nu-și cunoaște părinții adevărați, dar că sufletul îi spune că ea ar fi fetița care s-a pierdut, cu ani în urmă. A făcut testul ADN și a așteptat rezultatul. Rezultatul a fost gata pe 1 aprilie, ziua păcălelilor, astfel încât Wan a suspectat că toată povestea asta nu este decât o glumă nemiloasă. Însă grijile sale s-au dovedit a fi nejustificate, pentru ca rezultatele medicale au confirmat faptul că această “ncunoscută” Kan este cu adevărat fiica sa.
Se pare ca ea a fost adoptată de o familie care locuia prin apropiere, așa ca fetița a trăit în același oraș în care se și născuse. Vestea că , în tot acest timp, fiica sa a locuit atât de aproape de el, a căzut ca un trăznet. Însă după după ce a crescut mare, Kan a plecat de acasă și s-a stabilit într-o altă parte a Chinei.


Printr-o întamplare fericită, una din cărțile de vizită ale lui Wan a ajuns la tânara doamnă , care a realizat că fetița din fotografie era de fapt ea însăși, când era mică.
Iată că toate eforturile depuse de iubitorul tată nu au fost în zadar. El și-a căutat copilul mai mult de 20 de ani și, iată , într-un final, cei doi s-au reîntâlnit.


Iată cum a comentat Wan multvisata întâlnire: “ Nu pot să spun, câte speranțe, cate dezamăgiri și prăbușiri, nu am traversat, în acești ultimi 24 de ani! Iar acum, în sfârșit, ne-am reîntâlnit! “
Misterul , legat de dispariția micuței Kan nu a fost, nici până acum, elucidat.

Sursa: soulpost.ru

Femei de 10 pe Facebook