banner marshal garden
Timp liber

Un militar orb dansează cel mai cutremurător tango

 

Colonelul în rezervă Frank Slade, fost ofițer in armata americană, acum orb, primește ca ajutor un tinerel timid de la colegiu,care are nevoie de bani. Cei doi au la dispoziție un weekend ca să se cunoască și, de ce nu, să se împrietenească. În final, fiecare va ajunge să fie un sprijin pentru celălalt.
….Tocmai v-am povestit subiectul superproducției hollywoodiene, “Parfum de femeie” ( “Scent of a Woman”), avându-l în rolul principal pe valorosul Al Pacino, pentru care producția a si primit, de altfel, Oscarul pentru cel mai bun actor. Acestui premiu i s-au adăugat și alte Oscaruri: pentru Cel mai bun regizor, Cel mai bun film și Cel mai bun scenariu adaptat.
În această zi de duminică, la ceas de seară, vă propunem să revedeți memorabila scenă pasională a tangoului, din filmul respectiv. Protagoniști? Al Pacino și frumoasa Gabriella Anwar, cea care , în acest film, a cucerit inimile tuturor. Se pare că scena cu pricina a marcat-o puternic pe actriță, care a declarat, ulterior:  „Nici acum nu-mi revin dupa acel tango dansat cu Al Pacino. Degetul de la picior mi s-a vindecat, însă inima nu”.
Deci, vă invităm la dans!

Femei de 10 pe Facebook