banner tex carrefour
Nutriție

Un antreu cu aparențe de mandarină. În realitate însă….

Mandarinele sunt atributul sezonului rece, iar astăzi, pt că suntem siguri că așteptați musafiri la cină, vă propunem o fantezie culinară care va transforma tradiționalul fruct citric într-un aperitiv arătos și gustos, pe care să-l așezați, la loc de cinste, pe masa dvs.
Mandarinele viu colorate îi vor da gata și pe cei mari, și pe cei mici deopotrivă și, veți vedea, vor dispărea de pe masă în doi timpi și trei mișcări. Pentru pregătirea acestui antreu extrem de simplu nu veți pierde mai mult de câteva minute, în schimb efectul va fi magnific!

Ingrediente:

brânza topită: 200 g
maioneză: 2 lingurițe
usturoi: 2 căței
Măsline: 70 g
Paprika: 15 g
Foi de dafin – după gust

Modul de pregătire

Dați brânza topită prin răzătoarea mică, adăugați usturoiul mărunțit și maioneza, amestecați totul foarte bine. Cu ajutorul unei lingurițe luați câte puțin din amestec, introduceți în interior o măslină și formați o mică sferă. Tăvăliți sferele prin paprika. Decorați cu frunze de dafin.
Nu-i așa că arată bine?
Poftă bună!

Femei de 10 pe Facebook