banner marshal garden
Frumusețe

Tratamente inovatoare cu acid hialuronic în tratarea cearcănelor

Tratamentul este injectabil, intradermic, la nivelul cearcanelor. Se realizeaza in sase sedinte, la un interval de 7 – 10 zile. Scopul tratamentului cu acest produs, ce contine acid hialuronic si biorevitalizanti este de albire a zonei cearcanelor dar si a celei temporale. De cele mai multe ori, rezultatele sunt vizibile dupa fiecare sedinta. Dupa aplicarea tratamentului, trebuie evitate temperaturile extreme, sauna, solarul. Si in acest caz, acidul hialuronic ramane un campion al interventiilor minim invazive, efectele adverse fiind foarte rare si superficiale, iar rezultatul de durata.

Rezultatele variază de la o persoană la alta în funcţie de vârstă si zona tratată dar sunt in general foarte bune. Tratamentul implică înglobarea acestui produs natural în țesutul cutanat. După injectare este important ca zona tratată să fie masată pentru a se asigurara distriburiea uniformite a produsului.

Fiecare pacient este unic iar indicaţia de tratament se face personalizat atât în ceea ce priveşte zonele cât şi cantitatea si tipul de acid injectat precizeaza dr. Grecu. Cheia unor rezultate sigure şi armonioase este cunoasterea anatomiei faciale, căci lipsa întelegerii ei poate duce la probleme serioase, medicale, nu doar estetice. Maiestria medicului (dar si o abordare corecta a chirurgiei plastice responsabile) constă în aceasta aplecare către întelegerea anatomiei faciale dar si intr-un ochi format pentru o estetică cu un aspect natural. Accentul trebuie pus pe calitatea intervenţiei şi tipul acidului şi nu pe cantitatea de acid injectat. Scopul este ca zona tratată sa aiba un aspect natural, o zona fără riduri ce pare sa sfideze timpul. Un tratament intensiv, exagerat cantitativ si greşit aplicat va avea ca rezultat un aspect vizibil “lucrat” şi deloc discret sau natural.

Insa, pentru ca fiecare pacient este, asa cum spune Dr. Grecu, un caz particular, acesta va incurajeaza sa cereti mai multe informatii inainte sa luati o decizie si evident, sa mergeti la o consultatie. Eventual chiar la mai multi medici, pana il gasiti pe cel cu care simtiti ca rezonati. Pe Dr. Grecu il gasiti pe site, pe Facebook, pe email sau la telefon: 0731 33 03 62.

Femei de 10 pe Facebook