banner marshal garden
Ea și El

Sunt,oare, egale femeile cu bărbații, atunci când e vorba de înșelat?

Există aprinse dezbateri, pe această temă. Și la colțul străzii, si în birou, și pe la conferințele care au ca temă dezvoltarea personală.
Dacă e să “frunzărim” internetul, nu poți să nu fii revoltată, ca femeie. De ce oare noi, femeile, ar trebui să ne simțim vinovate ȘI dacă ne înșelăm partenerii, dar și dacă ne înșeală ei pe noi?
În unele articole se promovează ideea că motivul pentru care ne înșelăm soții trebuie căutat în noi înșine. Soțiile sunt sfătuite mai totdeauna să-și revizuiască atitudinea față de partenerul de viață, să-l iubească mai mult, să-i ierte derapajele, să facă orice le stă în putință pentru a-și salva familia. În niciun caz, vorbind despre adulter, nu se pune problema egalității în drepturi între femeie și bărbat.
Doamnelor! Domnișoarelor! Dacă tot am obținut reprezentare în Parlament, de ce să nu luptăm pentru un tratament egal în ceea ce privește “slăbiciunile” femeilor și ale bărbaților?!.
Suntem total împotrivă ca o femeie și așa umilită de un soț care a înșelat-o, să mai fie nevoie să se umilească ea însăși, făcând încercări disperate de a repara lucrurile!
Toate astea provin de la slăbiciunea noastră și de la neîncrederea în sine. Nu vă temeți! Dacă bărbatul se căiește pentru ceea ce a făcut, va veni el singur, în genunchi, la voi, cerându-vă iertare. Dacă îl veți ierta sau nu, asta e fix problema voastră. Lăsati-l pe el să se frământe cum să vă facă să-l iertați, în niciun caz nu trebuie să vă simțiți VOI vinovate, pentru trădarea lui!

Dacă nemernicul se consideră pe deplin îndreptățit pentru ceea ce a făcut și vă învinuiește pe voi pentru toate cele întâmplate, atunci trebuie să vă puneți problema dacă acest bărbat mai merită iubirea voastră. Fiți sigure că această trădare nu va fi ultima. Din nou voi veți fi cele care vă veți frământa cum să vă purtați  dacă vă mai înseală, cum să vă îmbunățățiți relația cu el. De ce toate astea?!? Toate eforturile voastre nu-l vor transforma niciodată într-un om de încredere. Procedați ca o ființă egală în drepturi cu el : căutați-vă liniștea și consolarea în afara familiei. Cu siguranță veți găsi bărbatul care să vă ofere tot ceea ce nu a reușit soțul vostru! Însă fiți decente, mergeți pe această cale numai după ce vă despărțiți de soț. Opinia publică este foarte greu de schimbat, în acest domeniu!

Sursa: zhenskiespletni.ru

surse foto: psychologos.ru, 7ya.ru, zygmontovich.com

Femei de 10 pe Facebook