banner marshal garden
Show TV

Succesul de la Hollywood

Care este cheia succesului marilor vedete de la Hollywood? Am putea spune banii, talentul sau norocul. Dar vedetele pe care vi le prezentăm spun că încrederea şi gandirea pozitivă i-au ajutat să ajungă în top.

Cum a ajuns Arnold Schwarzenegger dintr-un emigrant care abia vorbea engleza un faimos star de cinema şi politician? El spune că secretul stă în credinţa că ceea ce îţi doreşti se poate îndeplini. „Când eram foarte tânăr mă imaginam că sunt ceea ce îmi doream să ajung. Mintea este cu adevărat incredibilă. Înainte de a câştiga prima oară titlul de Mr. Univers am mers în jurul scenei ca şi cum aş fi deţinut acest titlu.”

Cum a reuşit Will Smith să devină din falit un megastar? El spune că secretul succesului este să faci primul pas. „Fă o alegere. Decide ceea ce vrei să devii şi vezi cum poţi transforma asta în realitate. Trebuie doar să iei o decizie. Din acel moment întreg Universul va fi de partea ta”. Will Smith are drept motto  motivaţional un citat al lui Confucius: „Cel care spune că poate şi cel care spune că nu poate au amândoi dreptate”. Vreau să păstraţi în inimă conştiinţa că puteţi. Să ştiţi că puteţi”.

Jay Z spune că nu doar talentul l-a ajutat să ajungă atât de departe. „Dumnezeu dă fiecărui om talent de geniu. Tu trebuie doar să descoperi la ceea ce eşti grozav şi să mergi pe acel drum”.

La începutul anilor 90 Jim Carrey era un actor necunoscut care se chinuia să supravieţuiască. Pentru a-şi păstra motivaţia şi-a scris un cec, în valoare de 10 milioane de dolari, pentru „prestari activitati artistice” datat 1994. Iar în 1994, Carrey a aflat că va încasa exact 10 milioane de dolari pentru rolul său din Tăntălăul şi gogomanul.

Mariah Carey consideră că a fi convins că vei reuşi este cheia pentru a-ţi vedea visele devenid realitate. „Nu spuneţi: dacă reuşesc, spuneţi: atunci când voi reuşi!”

Gândirea pozitivă a ajutat-o pe Oprah Winfrey să devină un mogul media. Sfatul ei pentru cei care vor să îi calce pe umeri este: „Gândeşte precum o regină. Unei regine nu îi este frică de eşec. Eşecul este o altă treaptă către reuşită”.

Harrison Ford spune, “’Fie Forţa cu tine sună bine dar nu asta este important. Ceea ce contează este ca tu să devii acea Forţă – pentru tine şi pentru cei din jurul tău.”

Morgan Freeman este unul dintre cei mai muncitori oameni de la Hollywood întrucât el consideră că succesul este un stil de viaţă, nu un scop. „Dacă nu am o slujbă, nu ştiu de ce mă mai deranjez să mă trezesc. De câte ori sună telefonul sunt pregătit să plec. Ce altceva aş putea face? Nu voi ieşi niciodată la pensie. Nici măcar nu ştiu ce înseamnă!”

O mare parte a succesului înseamnă să transformi gândurile în fapte. Justin Timberlake declara că nu trebuie să îi asculţi pe cei care încearcă să te descurajeze. Am reuşit pentru simplul motiv că am lucrat din greu. Cel mai greu lucru pe care un artist trebuie să îl facă este să lase impresia că a obţinut foarte uşor succesul.

Ashley Judd a povestit cum îşi începe ea fiecare zi: „Meditez în fiecare zi iar asta mă menţine în formă. Învăţ rugăciuni şi poeme care exprimă idealul meu spiritual, şi în linişte, cuvânt după cuvânt, îmi încep dimineaţa cu o rugăciune. Astfel, îmi însuşesc filozofiile perene de viaţă”.

Sursa: madamenoire.com

 

Femei de 10 pe Facebook