banner marshal garden
Ea și El

Scrisoare deschisă iubitului meu

Pinterest.com

Iubitul meu,

Într-o lume în care se spune că femeile nu au nevoie de bărbați pentru a fi fericite, inima mea bate pentru tine. Sunt sigură că aș putea supraviețui fără tine. Sunt sigură că aș putea fi fericită fără tine. Dar nu vreau. Îmi aduci atâta bucurie și pasiune în fiecare clipă. Îmi completezi viața mai mult decât mi-aș fi putut imagina. Ești parte din mine. Îți scriu aceste rânduri pentru a îți spune cât de mult te iubesc și cât de mult am nevoie de tine. Și să îți spun cât îți sunt de recunoscătoare.

Îți mulțumesc că mă faci să strălucesc. Că îmi înțelegi munca nebună. Că nu îmi pui întrebări niciodată. Niciodată nu te-ai îndoit de abilitățile mele. Ai fost întotdeauna alături de mine și mi-ai repetat neîncetat că pot mai mult. Recunosc, nu te-am crezut de fiecare dată. De fapt, chiar foarte rar. Dar faptul că tu crezi în mine este mai mult decât suficient.

Îți mulțumesc că mă sprijini. Ești stânca mea. Ai un fel de a mă iubi atunci când o iau razna și știi să mă ridici când sunt jos. Pari să știi întotdeauna de ce am nevoie la momentul potrivit.

Îți mulțumesc că ești profesorul meu. Ai răbdare cu mine de fiecare dată și trecem prin viața asta nebună ținându-ne de mână. Niciodată nu rămâne neobservată grija ta.

Îți mulțumesc că îmi arăți cine sunt cu adevărat. Din clipa în care te-am cunoscut, am știut că ești altfel decât ceilalți. Din secunda în care ai intrat în viața mea mi-ai adus atâta liniște și încredere în mine. Am devenit mulțumită de ceea ce eram. Totul a căpătat sens.

Știi ce mă face cel mai fericită?

Că mă iubești așa cum sunt, atunci când fac glume proaste sau când am o coafură elegantă și manichiură perfectă. M-ai învățat să fiu eu și să mă iubesc așa cum sunt.

Ai un trecut care merită să fie cunoscut. Împărtășește-l cu mine. Vorbește-mi despre trecutul tău, despre iubirile pierdute, despre luptele tale, despre suferințele tale. Vreau să știu totul despre tine. Vreau să aud asta de la tine, de la mama ta, de la prietenii tăi. Vreau să stau ghemuită în brațele tale, pe canapea și să îmi povestești totul.

Ai punctele tale slabe. Asta nu înseamnă că nu ești puternic. De fapt, slăbiciunile tale fac relația noastră mai rezistentă. Când îți mărturisești slăbiciunile este ca și cum ai spune: ”Am încredere în tine. Îți arăt că sunt vulnerabil și am nevoie de tine!” Pot să te ajut. Trebuie doar să mă lași. Te voi sprijini, te voi ține de mână, vom plânge împreună, ne vom bucura împreună, voi fi sprijinul tău până vei fi din nou puternic. La fiecare pas.

Te așteaptă un viitor frumos. Fă-ți planuri cu mine. Visează cu mine. Tot ceea ce îți dorești de la viață este o parte a responsabilității mele să se îndeplinească. Spune-mi cele mai ascunse dorințe ale tale și dă-mi voie să te ajut să le îndeplinești. Meriți. Vreau să fii un bărbat împlinit. Dă-mi voie să fiu forța ta călăuzitoare.

Ai opinii care trebuie împărtășite. Ceea ce spui contează. Ceea ce gîndești contează. Vreau să știu ceea ce gândești. Nu îți place culoarea tabloului? Hai să vorbim. Situația financiară te macină? Spune-mi de ce. Dacă vorbești cu mine, pot înțelege exact care este situația. Părerea ta contează, indiferent care este și vreau să te ascult.

Ceea ce credem noi este baza relației noastre. Perimite-mi să îți dau putere, învață cu mine, caută ajutor alături de mine. Am nevoie de tine. Suntem parteneri în toate privințele. Când îmi împărtășești gândurile tale spirituale, îmi oferi o parte a sufletului tău. Mai mult decît orice. Vreau să îți cunosc sufletul în toată frumusețea lui.

Și mai presus de toate, fii tu! Doar tu!

Ești tot ceea ce mi-am dorit!

Sursa: www.thedatingdivas.com/Catherine
Foto: Pinterest.com

Femei de 10 pe Facebook