banner marshal garden
Recomandări

Scandal în direct, la TVR2!

Atunci când o femeie stă față- n față cu un bărbat într-un loc public, nu se pot petrece prea multe lucruri. În niciun caz cele la care vă gândiți!?Cei doi fie socializează decent, fie discută afaceri sau probleme de viață, fie – treaba lor! – își fac planuri pentru o întâlnire doar în doi, pentru a aprofunda problema, fără martori!

Femeia și bărbatul nu pot avea decât fix două atitudini: fie se înțeleg asupra unui lucru, fie se află într-o contradicție totală. În cel de-al doilea caz, apar scântei. Fiind însă loc public, cum am precizat, stați liniștiți: scânteile nu degenerează în acte de violență, însă, firesc, oamenii se pot pierde cu firea și… ceva „păruială” verbală sigur va ieși, dacă neîntelegerile sunt majore! Iar asta – spre deliciul celor din jur care, se știe sunt maaaari amatori de căscat gura la cearta altora, ba chiar de intervenit, cu observații și sfaturi „prețioase”!
În final, cei doi pot cădea la pace. Asta în cel mai fericit caz. Însă în viață cazurile nu sunt întotdeauna fericite! Așa că… cearta poate continua și a doua zi, și a treia… și așa mai departe! La naiba! Oare chiar nu există puncte comune de vedere?!?…

….Tocmai v-am dat definiția noului show de televiziune care stă să înceapă, în România! De luni, 17 octombrie, în fiecare dimineață, la ora 10,10 fix (!), pe TVR2, Femei de 10 și Bărbați de 10 se vor înfrunta public, într-o ceartă constructivă, ale cărei scântei vă vor aprinde și pe voi, cei de acasă!
… sau de la birou, că doar există televizoare și la serviciu, nu? :))

Femei de 10 pe Facebook