banner marshal garden
Femei de 10 Femeia hai-hui

Să vorbim despre unguroaice

Ungurii, în general, sunt foarte mândri de țara lor, o iubesc nespus și-i respectă tradițiile. „Culoarea” arhaică a folclorului lor este păstrată până în zilele noastre. În afară de asta, fiecare ungur cunoaște cel puțin o limbă străină : engleza, germana sau chiar rusa.

Barbații unguri sunt considerați a fi cei mai frumoși bărbați ai Europei : bruneți, înalți, pomeții pronunțați, ochii ușor subțiați ( moștenire de la strămoșii asiatici) .

Femeile se caracterizează prin originalitate și prin capacitatea de a îmbina tradiția cu noile tendințe.

Este ușor de observat că locuitoarele Ungariei sunt focusate pe crearea familiei, de aceea marea lor majoritate se căsătoresc până la 25 de ani, ba chiar devin și mame. Ceea ce nu înseamnă că ele se transformă în mod automat în niște banale „femei la cratiță”.
Natura le-a înzestrat cu o statură impunătoare și cu o anume strălucire. Ele au siluete bine proporționate ( chiar dacă se depărtează cam multicel de standarde!) . Unguroaicele consideră că „zonele” lor cele mai problematice sunt abdomenul și șoldurile, însă cazurile de celulită sunt mult mai rare ( probabil datorită băilor termale din această țară, recunoscute în întreaga lume! )

Cum se descurcă unguroaicele cu problemele de îngrijire a pielii? Păi..la fel ca și italiencele : preferă mijloacele naturale sau pe cele populare, verificate de secole. Există și o a treia variantă : ele devin fidele cremelor cândva recomandate lor și verificate pe propria piele.
Legat de machiaj, vă vom spune că unguroaicele preferă să arate ca niște doamne civilizate, și nu ca niște starlete cochete sau femei ultramoderne.
Dacă este să definim unguroaicele din zilele noastre,am folosi următoarele  atribute : educate și inteligente,bune gospodine, mame grijulii, soții iubitoare.

Sună bine, nu-i așa?😁
Sursa: ko-te.com

surse foto: surprisedog-livejournal, bellissimotv.ru

Femei de 10 pe Facebook