banner marshal garden
Sănătate

Psihologii au determinat numărul ideal al foștilor iubiți

 

Potrivit studiilor în domeniu, se pare că numărul foștilor parteneri nu trebuie sa depășească 12, dar nici să fie mai mic de 8. La această concluzie au ajuns atât bărbații, cât și femeile care au luat parte la un si daj de opinie, organizat de un site de întâlniri.
Dacă foștii parteneri au fost mai puțini de 8, înseamnă că persoana nu are o experiență prea bogată. Acest lucru e un semnal de alarmă, îndeosebi pentru femei. Dacă numărul partenerilor a depășit 10, lucrurile stau deja ceva mai bine. Rezultatele studiului au arătat că toleranța oamenilor la relații libere este într-o continuă creștere.

Participanții la respectivul sondaj de opinie au fost întrebați care este numărul de foști iubiți, pe care sunt dispuși să-l accepte la un nou partener. Aproape 40 la sută dintre bărbați și la fel și în cazul femeilor, acceptă un număr de “foști/foste” care variază între 8-12. Cei care acceptă mai mult de 20 de foști parteneri nu sunt mai mult de 3-4 la sută. Cei care au avut mai puțin de 10 relații anterioare au fost catalogați drept “nepregătițiț din punct de vedere sexual sau închistați.
În realitate, doar o treime dintre bărbați și dintre femei doresc să știe câți iubiți au avut partenerii lor, înainte. Organizatorii sondajului de opinie au ajuns la concluzia că oamenii devin mult mai deschiși , în situația în care dau peste persoane cu o bogată experiență în materie de sex.
Probabil că, dacă studiul respectiv ar fi fost întreprins cu vreo 20 ani în urmă, cei care au avut , în trecut, mai mult de 10 parteneri ar fi fost catalogați ca fiind persoane depravate.

 

Sursa : Sex-news.ru

surse foto: bagiraclub.ru, infosmi.net

Femei de 10 pe Facebook