banner marshal garden
Show TV

Prima săptămână de iarnă a Femeilor de 10 și Bărbaților de 10

A început decembrie și Femeile și Bărbații noștri de 10 s-au înfofolit în teme interesante, care i-au incitat și pe telespectatorii de acasă, dovadă audiențele mai mult decât mulțumitoare ale săptămânii de care ne despărțim.

LUNI: Ceartă-n casă

Frumușica Maria Constantin, vedetă de folclor si proaspătă soție a nebunaticului om de afaceri Marcel Toader, a stat față-n față cu jumătatea din „Paula și Ovi” – în speță Ovi, povestind alături de Marina și Mircea, despre certurile în familie. Nu în a lor, ci în general, căci nu există familie fără măcar o ceartă minusculă, care să genereze cele mai frumoase împăcări! Motivele de ceartă au fost trecute în revistă, Marina și Mircea le-au propus o mulțime de filmulețe comice de pe YouTube, pentru a demonstra că cearta nu are limite si că, peste tot, pe glob, lumea se ceartă copios, aproape din orice! Psihologul Lucia Sterian ne-a demontat și mecanismele certurilor, iar avocatul Arin Avramescu ne-a istorisit pățanii adevărate, de prin Tribunale, acolo unde cearta dintre parteneri atinge apogeul. Din public, Marcel Toader ne-a asigurat că el și cu soția sa nu s-au certat (încă) niciodată. Marina însă i-a reamintit de precedentele două neveste și, probabil a reușit să-l enerveze. Noroc că Maria i-a cântat din flaut soțului său, Mircea i-a strâns mâna bărbătește, la final, și omul a plecat acasă mulțumit. Mai ales că în traistă gazdele i-au strecurat și niște vin de Cotnari!

MARȚI : Cadoul ideal

Normal! De Moș Nicolae nici că se putea o temă mai nimerită! Trecem peste schimbul de nuielușe cu care si-au început ziua Marina și Mircea, și vom spune direct că ne-a plăcut foarte mult de Nicola , care e veselă și prietenoasă, dar și de rapsodul Nicolae Mureșan, care a venit tocmai de unde se atârnă harta-n cui, pentru a le povesti românilor cum le aduce el în dar….. folclorul românesc. Limba ascuțită a Marinei l-a adus însă cu picioarele pe pământ: nu despre astfel de daruri vorbim, ci despre acelea concrete, cu care bărbații îsi dau gata nevestele. Aici sătmăreanul a găsit cuvenit să se laude cu cei doi copii, pe care i-a dăruit soției! Nu cumva ea lui? 😉
În emisiune am aflat cum se alege un cadou, cum se oferă, dar și cum se primește, căci și aceasta este o artă! În final ne-am amestecat și noi printre acele „Milioane de copii pe stradă” din frumosul cântec al Nicolei!

MIERCURI: La ce te-mpinge sărăcia?

…La multe! Pe cei doi soți, invitați miercuri, i-a împins la un scandal de zile mari. Cum să fie El de acord ca Ea, însărcinata lui soție, să accepte ca, pentru bani, să fie filmată, de o televiziune, cum naște? Gradenele dezlănțuite, psihologul Monica Avramescu, invitații Alice Năstase și Gelu Voicu au răsucit problema pe toate părțile. Concluziile au fost după principiul „câte capete, atâtea idei!”: ba că s-au prostit realizatorii de emisiuni, nu mai știu ce să inventeze de dragul ratingului, ba că au luat-o razna femeile din ziua de azi, că-și ridică poalele-n cap, de dragul celebrității, ba că ce fel de soț e ăsta: șomer de un an și trăiește pe spinarea soției însărcinate, si tot așa, până ne-a cântat Gelu Voicu, în final, un cântec despre ciocoi, de ne-a venit să-i strângem și noi de gât pe dușmanii emisiunii, oricare-ar fi ei, dacă există! Și există, pentru că un lucru bun nu poate trăi fără dușmani! 😉

JOI: Grea e viața fără hobby!

Despre hobby-uri am vorbit, preț de 70 de minute, Marina si Mircea având la dispoziție un „material uman” extrem de divers și interesant. Viorica Chiurciu – cercetător științific la Romvac și mai nou, vedetă de folclor, și Tavi Colen, vedetă pop, devenit fermier, crescător de bibilici, curcani, rațe și alte asemenea zburătoare, au fost „principalii”. În public am decoperit, cu plăcere, un hair-stilist care in timpul liber croșetează din lână personaje de poveste, apoi o fostă învățătoare, producător de bijuterii hand-made, unele… țineți-vă bine! – din paste făinoase, apoi un pensionar pasionat, în fecare decembrie, să intre în pielea lui Moș Crăciun, un inginer devenit celebru prin caricaturile făcute în timpul liber și, în fine, un petrolist cu acten regulă, care a iubit chitara la fel de mult ca și pe sondele din care-și câștigă pâinea: Daniel Iancu a fost aplaudat la scenă deschisă, pentru melodiile folk pline de umor, care l-au consacrat! Colegii noștri, Iulia și Costin, ne-au demonstrat că nici ei nu pierd vremea, in timpul liber: Iulia defilează pe podiumurile de modă, iar Costin face un ban cinstit ca magician, organizând show-uri pentru copii. La final, Viorica Chiurciu ne-a invitat la joc și săptămâna a avut un final la înălțime.

De luni, patru noi provocări de 10 stau să intre în casele voastre. Marina și Mircea scormonesc, în acest weekend, alături de Dana și Elena – responsabilele cu emisiile săptămânii viitoare – pentru a găsi cele mai interesante teme și cele mai incitante subiecte! Le meritați, doar sunteți telespectaori de 10!

Foto: Aurel Baboi

Femei de 10 pe Facebook