banner marshal garden
Nutriție

Prăjitură cu căpșuni în foietaj de patiserie . Bucurați-vă de sezonul căpșunilor cu această placintă delicioasă

INGREDIENTE
• 120 gr. cremă de brânză
• 65 de gr. zahăr pudră
• 1 extract de vanilie
• 1 lingură de gem de căpșuni
• 6-7 căpșuni
• Foi de patiserie
• 1 lingură de lapte
• Zahăr granulat

PREPARARE
• Preîncălziți cuptorul la 190 de grade.
• Într-un vas, folosind un mixer, amestecați crema de brânză, zahărul pudră, vanilia și gemul de căpșuni.
• Desfaceți aluatul și separați-l în patru dreptunghiuri. Plasați dreptunghiurile pe o foaie de copt.
• Împărțiți amestecul de brânză în cele patru bucăți de aluat, răspândind pe o jumătate din fiecare dreptunghi și lăsând o margine subțire goală. Aranjați feliile de căpșuni pe partea superioară a amestecului de brânză.
• După ce împăturiți prajitura, pe marginea fiecărui dreptunghi folosiți o furculiță pentru a apasa blatul, pentru a-l sigila. Apoi, stropiți cu lapte și zahărul granulat. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați trei fante diagonale pe suprafața fiecărui dreptunghi.
• Coaceți timp de 13-16 minute, sau până când foile de patiserie devin aurii. Se lasă la răcit timp de 10 minute înainte de servire.
Poftă bună!

Sursa: fivehearthome.com

Femei de 10 pe Facebook