banner marshal garden
Ea și El Te-nvață Nuți!

Post it

 

Văz că săptămâna asta v-ați lăsat pe tânjală și știu și de ce, mai ales că singurul mesaj pe care l-am primit pune punctul pe igrec, cum îi plăcea să spună unui amant de-al meu, ministru pe vremea aia, azi în vizită de lucru la Rahova, poate vă povestesc altădată.

=Mă, Nuți, mă, zice Tanța din Pantelimon, ce dracu’ ne facem, Doamne iartă-mă!, c-am intrat în post și mi-a zis mie cumnata nașei vecinei unei colege că postul nu e numai de mâncare și de băut, dar și de sex! Ce știi tu? E adevărat? Că io fără carne n-am treabă, pot să pasc salată trei luni la rând, mai și slăbesc cu ocazia asta, dar fără sex nu prea văd cum!

ando12Mă, Tanța, mă, am o veste proastă și una și mai proastă. Aia proastă e că, da, se ține post și la sex. Aia și mai proastă e că nu-i vorba numai de sexul-sex, ci de orice ține de sex! Adică nu tre să te uiți la filme loto-pornosport, cum zicea alt iubit, mare mahăr cu mașini, ăsta e liber încă, pe-al tău tre să-l pupi doar pe obraz, fără pipăieli, fără mozoleli, fără nimic, și – cel mai tare, țin-te bine! – n-ai voie nici măcar să te GÂNDEȘTI la de-astea!! Nici cu-al tău, nici cu Johnny Depp sau pe cine oi visa tu. Eu – pe George Clooney. Asta, așa, ca bibliografie.

Asta e situația, că voiai să știi. Dar acum dă-mi voie să te-ntreb și eu ceva: de ce ții morțiș să ții post? Ai păcate grele de iertat? Ești restanțieră la întreținere sau ce? Te-ntreb pentru că eu știu o vorbă din străbuni, care zice că “Nu-i păcat ce bagi în gură, e păcat ce scoți din gură”. Hai să-ți traduc, că altfel naiba știe la ce te gândești. Nu-i păcat ce mănânci, e păcat ce vorbești! Dacă vorbești urât, bine-nțeles, nu dacă reciți din Petrarca (vezi c-am fost la școală?). Așa că zic să te mai gândești, poate-ți rezolvi altfel problemele.

Te pup.

Nuți

PS: Vă place, fetelor, ce super joc de cuvinte am găsit pentru titlu?

Femei de 10 pe Facebook