banner marshal garden
Nutriție

Piept de pui umplut cu spanac și anghinare

Piept de pui umplut cu spanac și anghinare

O rețetă simplă, delicioasă și gata în 10-12 minute. Pieptul de pui este nelipsit din bucătăria noastră așa că vă propun următoarea rețetă cu care vă veți surprinde placut familia la cină.

INGREDIENTE
4 bucăți de piept de pui
Condimente
120 gr. frunze spanac
250 gr. cremă de brânză
170 gr. anghinare ( conservă )
40-50 gr. parmezan ras
50 gr. mozzarella
1 cățel de usturoi

PREPARARE
Începem prin a condimenta puiul – după gust ( sare, piper, chili sau boia). Asezonați-l pe ambele părți, iar apoi tăiați-l în jumătate.
Pentru umplutură, ne ocupăm prima oară de spanac. Aveți grijă să scurgeți toată apa din el. Într-un castron mediu, amestecați spanacul, crema de brânză, anghinarele, mozzarella, parmezanul și usturoiul.
Luați câte o bucată de pui și începeți să o umpleți cu ½ linguri din compoziție. După ce ați terminat, nu aruncați compoziția rămasă, o puteți pune în tigaie odată cu pieptul de pui.
Sigilați pieptul de pui cu scobitori pentru a rămâne compoziția în interior în timp ce gatiți.
Adăugați o lingură de ulei în tigaie și așteptați să se încingă. Adăugați pieptul de pui și lăsați-l până când capătă o culoare aurie. Întoarceți carnea pe cealaltă parte și acoperiți cu un capac, timp de 6-7 minute).

Poftă bună!

Spinach Artichoke Stuffed Chicken

Femei de 10 pe Facebook