banner marshal garden
Ea și El

Nunta de aur…în aceleași tinute ca în 1966!

Lumea e avidă de recorduri de toate felurile! Majoritatea oamenilor își doresc să atraga atenția prin câte ceva, să fie „altfel” decât restul lumii, să șocheze, să intre, dacă se poate, chiar în Cartea recordurilor.
Cuplul Carol-Ann și Jim Stanfield a reușit să dărâme toate recordurile, dintr-un punct de vedere mai mult decât original : și-au sărbătorit cei 50 de ani de căsnicie în fix aceleași ținute pe care le-au purtat amândoi în 1966, la ceremonia de căsătorie!
La drept vorbind, cei doi au fost ei înșiși șocați de faptul că au mai încăput în hainele cu pricina!
Lucrurile au stat cam așa:

În vârstă de 71 de ani, Jim s-a urcat într-o bună zi în pod, pentru a găsiimg_3329 vechile albume de fotografii, pe care dorea să i le arate nepoatei sale. Printre vechiturile pline de praf, el a dat peste hainele de la nuntă, pe care cei doi le îmbrăcaseră pe 1 octombrie 1966.
Iată ce povestește Carol-Ann: ” Când nepoata noastră a văzut că am păstrat ținutele de la nunta de acum 50 de ani, a insistat să le îmbrăcăm, să vadă dacă ni se mai potrivesc.. Inițial am refuzat : erau șifonate, pline de praf și miroseau groaznic! Dar ea a insistat atât de tare, încât de dragul ei am acceptat. Și am rămas cu gura căscată, văzând că ele ni se potrivesc atât de bine!”
img_3330Cei doi s-au cunoscut în anul 1962, într-un club de bărbați unde lucra Jim. S-au plăcut și…s-au luat! Secretul longevității? Carol-Ann consideră că liantul lor a fost râsul. ” Jim iubea părul meu blond, iar eu – simțul umorului pe care el îl avea. Era atât de haios, încât mă făcea mereu să râd. Cred că acesta e secretul! Avem interese și hobby-uri diferite, însă râsul e cel care ne face puternici!”
Cu ocazia nunții de aur, Jim a modificat verighetele lor și le-a adăugat câte o pereche de inimioare, dintr-o bucată de aur pe care a găsit-o chiar el, cu ajutorul detectorului de metale! : ” Este incredibil cum am putut găsi aur care zace de mii de ani în pământ și cum l-am adăugat verighetelor noastre!” – a declarat el.

img_3334
Sursa : fishki.net

Femei de 10 pe Facebook