banner marshal garden
Ea și El

Nu-ți poți găsi iubirea?…

 

Ai obosit tot dând peste tot felul de specimene, în căutarea barbatului ideal? Nu reușești să-ti găsești perechea potrivită? Este posibil ca TU să fii de vină, și nu el!

Te comporți ca o femeie “inaccesibilă” și ții la distanță bărbații

Consumi foarte mult timp cu look-ul tău, însă împreună cu rochia sexy, îmbraci și acea expresie a feței, care spune “Nu te apropia!”. Psihologii explică acest lucru prin aceea că, involuntar, te protejezi de traumele pe care le-ai avut cu alți bărbați. Dacă ai supraviețuit unei despărțiri dureroase, este cazul să ierți și să uiți. Viața merge înainte!

2. Ești prea pretențioasă

Mai curând, ai “complexul premiantei”. Nu ești tolerantă nici măcar față de propriile neajunsuri, darămite față de cele ale eventualilor curtezani, probabil că, din punct de vedere al carierei, această atitudine te face să obții succese nebănuite, dar este păguboasă în viața personală. Obișnuiește-te cu ideea că nu există oameni perfecti!

3. Dorința ta de a-i plăcea lui cu orice preț,întrece orice limită!

Te porți absolut nenatural, încetând să mai fii tu însăti, iar el simte această încordare a ta și asta îl pune pe gânduri.
Dacă insul respectiv este cel , alături de care ești decisă să trăiești tot restul vieții, atunci el trebuie să te ia așa cum ești, altfel va avea o surpriză neplăcută.

4. Îți place să fii singură și să te descurci fără ajutorul celorlalți

…Și cu toate astea, îți cauți partener, însă numai pentru că “așa trebuie” și dai de înțeles celor din jur că-ți este bine așa, că ești stăpână peste viața ta, câștigi bine si nu ai nevoie de la nimeni de nimic.
Așa că, în primul rând, trebuie să vezi dacă într-adevăr ai nevoie de cineva lângă tine. Iar dacă da, atunci trebuie să începi să înveți să fii și mai “slabă”. Sau măcar să pari. Va trebui să începi să permiți grijii masculine să-și facă loc în viața ta.

5. Mori să te măriți mai repede!

Punând stăpânire pe bărbat din prima, nu faci decât să strici totul. Încă nici nu te-a cunoscut cum trebuie, și tu deja ii pui pe deget verigheta și alegi numele copiilor vostri! Oprește-te! Mai bine învață mai întâi să te bucuri de viață de una singură și fii sigură, alesul tău nu va întarzia să apară!

6. Nu ești pregătită să actionezi și aștepți să aibă el initiativa

Multe femei se tem că, dacă vor face ele primul pas, vor da impresia ca sunt usuratice și bărbații nu vor fi stimulați să le cucerească. Să nu uităm însă ca bărbatii au mai multe complexe decât noi. Dă-i de înțeles că ești disponibilă, macar printr-un zâmbet și transmite-i că ești gata pentru continuarea relației.

7. Speri ca dragostea să apară după o noapte de sex

Asta este principala greșeală pe care o fac femeile. În acest fel, ele își scad valoarea și nu se vor mai bucura de respectul partenerului. Dacă bărbatul nu a făcut măcar un minim efort pentru a te cuceri, vei rămane mereu, în amintirea lui, ca o pradă ușoară. Astfel, te va putea părăsi în orice moment. Niciodată nu accepta sexul, în ideea de a trezi interesul partenerului.

Sursa: damskiesekrety.ru

Femei de 10 pe Facebook