banner marshal garden
Show TV

Nici pentru ei viața nu a fost ușoară!

Chiar dacă uneori este greu să ne imaginăm, multe dintre celebritățile de astăzi nu s-au născut în faimă și cu o avere impresionantă. Ele au fost nevoite să muncească zi și noapte pentru a ajunge unde sunt astăzi.

Copilăria îndrăgitei Charlize Theron poate fi descrisă oricum, numai frumoasă nu. Tatăl său era alcoolic iar mama sa era adesea abuzată. Pentru a o proteja, aceasta a trimis-o pe Charlize la o scoala din Johannesburg, departe de casă. Dar a intrerupt scoala si a plecat la Milano să devină balerină. A dansat in „Lacul lebedelor” si in „Spargatorul de nuci” prin toata Europa dar un accident la genunchi a pus capăt viselor sale de dansatoare profesionistă. Pentru a supraviețui, Charlize a început să fure mâncare din restaurante și să locuiască într-un motel ieftin. Până cînd, într-o zi norocul i-a surâs și l-a întâlnit pe cunoscutul manager John Crosby. Restul… este istorie.

Oprah Winfrey s-a nascut in Missisippi, intr-o familie săracă și fără să știe cu siguranță cine îi este tată. La 13 ani, satulă de abuzuri, a fugit de acasă.
Presupusul tată s-a ocupat de educația ei, care și-a inceput cariera la un radio din Tennessee, la vârsta de 19 ani.
In grija tatălui a ajuns un elev model la școlile unde a invățat, a fost votată “cea mai populară fată” și a câștigat un concurs de oratorie.

In ciuda unei copilării nefericite, plină de sărăcie și abuzuri sexuale, și a unei adolescente tragice, Oprah Winfrey a ajuns in 2010 cea mai influentă celebritate din lume. Este cea mai bogată femeie de culoare din lume, singura miliardară de origine afro-americană și cea mai mare filantroapă a Americii.

Jim Carey este capabil să aducă zâmbetul pe buze și celui mai morocănos om. Dar copilăria lui nu este deloc motiv de râs. Când era mic, familia lui a întâmpinat multe probleme financiare, atât de mari încât a fost nevoită să trăiască în caravane sau parcuri de camping. Firma pe care o deţinea tatăl lui Jim Carrey a ajuns la faliment, lăsând o familie cu patru copii pe drumuri. Actorul a fost nevoit să abandoneze studiile, pentru a lucra ca om de serviciu la o fabrică.
Născut dintr-o mamă albă și un tată de culoare, din Kenya, Barak Obama a fost abandonat de părintele său când acesta a revenit în țara de origine, pentru a ajuta la reconstrucția statului african. Crescut de mamă și bunică, Barack Obama și-a trăit copilăria în Hawaii, însă s-a mutat în Indonezia pentru câțiva ani, atunci când mama sa s-a recăsătorit.
Înainte de a reveni în Hawaii, Obama a văzut în Asia ce înseamnă sărăcia și factorii care perpetuează această stare.

Răspunzând unui anunț pentru a deveni asistent social in ghetourile din Chicago (13.000 de dolari pe an), Barack Obama s-a confruntat cu mizeria din cartierele negrilor. Senzibilizat de problemelor localnicilor, Chicago a deveni orașul de adoptie al viitorului președinte.

Personalitatea unică și carismatică a lui Steve Jobs, s-a datorat trăsăturilor sale de caracter și principiilor sale deosebite. Multe dintre ele au fost dobândite in timpul unei copilării nu foarte fericite, departe de părinții naturali.
A fost adoptat la scurt timp după naștere și, împreună cu părinții adoptivi s-a stabilit in Mountain View, California. Steve refuza să-i spuna tatălui său adoptiv altfel decât „tata”. Bărbatul lucra ca muncitor la o companie specializată in domeniul laserelor, iar mama sa era contabilă.

Minte luminată ce a condus una dintre cele mai de succes companii din lume, Steve nu a terminat nici măcar colegiul. După ce a absolvit liceul in Cupertino (California), Jobs s-a inscris la Colegiul Reed, in 1972, unde a stat un singur semestru, pentru că taxele erau prea mari pentru părinții săi.

Despre perioada petrecută la Reed, Steve Jobs a povestit:
„Nu a fost deloc romantic. Nu aveam camera mea, așa că am dormit pe jos, in camera unor prieteni. Ca să fac rost de bani de mâncare, returnam sticle pentru cinci cenți bucata. Pentru o masă calda, mergeam câțiva kilometri pentru a ajunge la templul Hare Krishna”, a povestit Jobs.

Sursa: therichest.com
Foto: en.wikipedia.org

Femei de 10 pe Facebook