banner marshal garden
Timp liber

Moștenirea lui Luciano Pavarotti

Gândit ca un musical care aduce un omagiu stilului „belcanto” in diferite forme muzicale, The Luciano Pavarotti Heritage depășește barierele temporale sau spațiale, marcând evoluția acestui stil in Italia și în lume.

Publicul este condus intr-o călătorie imaginară, care pornește din Florenta lui Lorenzo de Medici și Venetia lui Claudio Monteverdi pentru a ajunge până in Londra lui Freddy Mercury, trecând prin creațiile marilor compozitori de opera (Verdi și Puccini), operetele austriece și franceze, musical-urile americane și succesele pop și rock europene. 100 de minute din marea muzică a lumii, cu alte cuvinte.

Pe scenă vor evolua 12 soliști dintre cei mai buni foști elevi al lui Pavarotti, astăzi soliști pe marile scene de operă ale lumii, alături de balerini și instrumentiști de exceptie.
Cel care s-a „încumetat” să pună în scenă acest spectacol grandios este nimeni altul decat Franco Dragone,  realizatorul primelor zece spectacole „Cirque du Soleil” sau al show-urilor Celine Dion din Las Vegas si Lido (Paris).

Nu ratați, așadar, pe 22 octombrie, la Sala Palatului!

Femei de 10 pe Facebook