banner marshal garden
Femei de 10

Mirabela Dauer : “ ..eu tot mai sper să vină, la un moment dat, si “zânul meu bun”!

Mirabela nu este pentru prima oară musafira cititoarelor noastre. Indiferent ce temă au avut interviurile pe care ni le-a acordat – fie că a vorbit despre viața sa , despre carieră, despre un anume cantec, o anume întâmplare sau despre impresionanta sa colecție de căni – Mirabela a întrunit, de fiecare dată, record de vizualizări. Acest lucru dovedește clar că lumea o iubește, că nimic din ce-i al Mirabelei nu e lipsit de interes, nici măcar dezamăgirile ei. Și a avut destule, mai ales legate de oamenii de care s-a ciocnit printr-o viață atât de bogată. Tocmai de aceea, luni, la emisiunea noastră, în care vom vorbi despre fidelitate, loialitate si, în general, încrederea în oameni, Mirabela va fi special guest star. Va povesti, va cânta, va glumi și, poate, va și lăcrima. Pentru că o vom pune, printre altele, să ne traducă sensul proverbului “ Încrederea nu se pierde decât o dată”.
Profitând de acest weekend ploios, care a ținut-o în casă, i-am adresat câteva întrebări, cum se spune, “pe temă”. Și Mirabela ne-a raspuns, cu farmecul ei irezistibil și cu sinceritatea cu care le dă multora lecții!

Marina Almășan : – Vorbind în general, ai încredere în oameni?

Mirabela : – Am avut. Însă am pierdut-o pe parcurs.

Marina Almășan : – Vai, înseamnă că ai traversat ceva dezamăgiri…Încrederea nu se pierde așa, deodată…

Mirabela Dauer : – Oho! Si încă câte! Terminând cu ultima, despre care am tot vorbit : menajera mea, omul meu de încredere, a fugit cu toate cardurile mele și cu o mulțime de lucruri din casa mea! Asta a pus capac!

Marina Almășan : – Bine, dar asta s-a întâmplat recent! Și înainte de ea? Nu-mi vine să cred că cea mai mare dezamăgire a vieții tale a fost o amărâtă de menajeră!

Mirabela Dauer : – Nu, nicidecum, dar ea a fost picătura care a umplut paharul! Au fost și îniante destule persoane în care am crezut și care, într-un fel sau altulm, m-au tradat. Din păcate, eu investesc foarte mult într-o relație, fie ea de dragoste, de prietenie, de colegialitate. De aceea, resimt greu o dezamăgire produsă de persoanele respective,

Marina Almășan : – Și treci greu peste ea? Uiti repede? Ierți ușor?

Mirabela Dauer: – La început mă frământam foarte tare. Era un adevărat chin. Cu timpul însă, am ajuns la o…să-i zicem înțelepciune. Nu mă mai consum. Mă delimitez de oamenii care mă dezamăgesc. Îi ignor. Odată ce mi-au înșelat așteptările, oamenii aceștia au dispărut odată pentru totdeauna din viața mea. Pentru toată viața!

Marina Almășan : – Deci nu reușești să ierți…

Mirabela Dauer : – Iert ce e de iertat. Dar sunt unele lucruri care nu pot fi iertate. Dar, repet, asta vine odată cu vârsta. În tinerețe, la 20 de ani, priveam lucrurile mult mai ușor.

Marina Almășan : – Adevărul este că tradarea unui prieten doare mai tare decât orice alt act de trădare… Ce pretenții ai față de un prieten!

Mirabela Dauer : – Simplu : să fie ca mine!

Marina Almășan : – ..adică?

Mirabela Dauer : – Eu nu cer cadouri, nu cer o atenție deosebită. Cer doar loialitate. A! Și mai e un lucru la care țin foarte mult : să-l simt pe om aproape de mine, de sarbători! Poți să nu mă suni tot anul că, deh, fiecare avem viața noastră problemele noastre, dar în zilele speciale – zile de naștere, de Craciun, de Anul Nou – e obligatoriu să simt că-ți amintești de mine! Până în urmă cu ceva vreme, trimiteam, ca nebuna, urări și felicitări în toate direcțiile. Apoi m-am potolit : aștept sa văd cine-și amintește de mine. E, dacă vrei, un fel de “filtru”! Și nu accept scuze ieftine, de genul “ Vai, iartă-ma, am avut altă treabă!”.

Marina Almăsan : – ..Și..primești multe telefoane de sărbatori?

Mirabela Dauer : – Pai..să știi, Marina, că primesc! Si culmea! Primesc de la mulți oameni care nu-mi sunt neapărat prieteni! Și pe care, de multe ori, îi simt mai aproape decât prietenii adevarațoi!

Marina Almășan : – Faptul că ești singură este pentru că ți-ai pierdut încrederea în bărbați?

Mirabela Dauer : – Nicidecum. Pur și simplu ACEL bărbat încă nu s-a născut! Sau cel puțin nu a apărut în viața mea!

Marina Almășan : – Poate ești tu prea pretențioasă! Cum ar trebui sa fie cel lângă care sa accepți să mergi alături, tot restul vieții?

Mirabela Dauer : – Eu nu sunt pretențioasă. Dimpotriva, sunt prea bună cu ei! Iar ei nu înțeleg bunătatea mea, loialitatea mea. Li se pare ciudat că eu nu pun intrebări, ca nu sunt geloasă. Cică, dacă nu sunt geloasă, înseamnă că nu iubesc! Ce prostie! Sunt și eu geloasă, în limitele normalului, dar nu am fost și nu pot fi posesivă. În schimb, îmi ofer sufletul pe tavă și, de cele mai multe ori, ma trezesc tratată foarte nedrept. Dar eu tot mai sper să vină, la un moment dat, si “zânul meu bun”! Pentru că iubirea nu are vârstă.

Marina Almășan : – Mirabela dragă, pe final te rog frumos să le adresezi un îndemn acelor cititoare ale noastre, care au fost trădate în dragoste și și-au pierdut încrederea în bărbați.

Mirabela Dauer : – Păi..să nu și-o piardă! Si în niciun caz să nu-și piardă speranța! Pentru csa, fetelor, ce-i al nostru, vine! Treceți peste dezamăgiri, viața e prea scurtă, ca să ne pierdem pe drum!

 

Femei de 10 pe Facebook