banner marshal garden
Femei de 10

Meryl Streep – câteva din secretele unei femei admirată de o planetă întreagă

Meryl Streep este, fără îndoială, una din actrițele preferate ale Planetei. Grație talentului său, șarmului personal, dar și grație rolurilor extraordinare ce i-au fost încredințate și de care s-a achitat cu brio, populând frecvent topurile și clasamentele de profil, de multe ori aflându-se chiar în fruntea lor! Din acest motiv, biografia sa a fost mereu în atenția publicului, care a considerat-o întotdeauna un model demn de a fi urmat.

Meryl Streep, date personaleimage

vârsta : 67 de ani

data nașterii : 22 iunie 1949

înăltimea: 168 cm

greutatea: 58 kg
Dimenisunile par a fi perfecte! Meryl Streep nu a apelat niciodată la chirurgii plasticieni, nu-și ascunde vârsta și – după cum mărturisește ea însăși – își iubește fiecare rid! Vârsta de 67 de ani nu o sperie câtuși de puțin și n-ai s-o vezi niciodată tristă din acest motiv! Haideți să aruncăm o privire în culisele vieții private a uneia dintre cele mai iubite actrițe ale lumii.

Dieta

imageActrița nu face un secret din faptul că tot timpul se află angrenată în câte-o cură de slăbire! E suficient doar ca acul cântarului să-i arate că a luat in greutate, imediat apelează la câte-o dietă drastică! Însă, după cum ea însăși mărturisește, în momentul în care casa i se umple de musafiri, nu se dă în lături de la nimic! Preferă să mănânce bunătăți făcute de mâna ei, sau oricum de cei foarte apropiați.

Meryl Streep nu este adepta antrenamentelor active și regulate. Dintre toate tipurile de efort fizic, ea preferă înotul. Se poate lăuda cu faptul că parcurge zilnic o milă înot! Actrița este convinsă că excesele de orice fel trebuie evitate, dacă vrei să ai succes într-o anume privință.

Pielea ei arată mereu îngrijit, iar machiajul la care apelează este cel imagenatural. Meryll consideră că femeile de peste 40 de ani trebuie să evite sideful, care li se potrivește ca nuca-n perete. Dintre produsele cosmetice, ea preferă crema gommage pentru față și corp și le recomandă tuturor femeilor să nu facă economie atunci când e vorba de cosmetice, pentru că produsele ieftine îți pun automat în cârcă câțiva ani în plus.

Meryl Streep poate fi cu greu catalogată ca fiind o cuceritoare de bărbați. În toată viața ei, actrița a iubit, la modul serios, fix doi bărbați : John Cazale, de care a despărțit-o moartea acestuia ( actorul a suferit de cancer) si sculptorul Din Gammer, cel care i-a devenit partener de viață în 1978 și cu care are 4 copii. În ziua nunții, Meryll le-a organizat invitaților și viitorului său soț un adevărat show, simulând că și-a ars mâna și amenințănd că așa va face și cu Don, dacă nu-i va fi fidel!

imageMeryl Streep a parcurs un drum lung și deloc ușor, de la fetișcana brunețică, ochelaristă și cu aparat dentar, până la blonda cu ochi albaștri, care a cucerit milioane de inimi și nu numai ale bărbaților. Ea este una din puținele fericite de la Hollywood, care nu au trebuit să-și sacrifice viața personală de dragul carierei. Cele trei ” Oscaruri” și opt „Globuri de aur” nu au împiedicat-o să-și păstreze rolul de mamă grijulie și soție iubitoare.

Iat-o pe eroina noastră în câteva din rolurile sale care au intrat în istorie:

.

Femei de 10 pe Facebook