banner marshal garden
Frumusețe

Masca cu avocado

Ce ai spune dacă ai incerca minunatele măști cu avocado?

Fructul de avocado este o sursă excelentă de vitamine, minerale, grasimi bune și antioxidanti, adica ingredientele perfecte pentru hrănirea firelor de păr agresate de alimentația săracă in nutrienți și factorii externi nocivi. Iată cele mai eficiente măști cu avocado pentru părul deteriorat.
Bogată-n proteine și cu un cocktail hrănitor de vitamine, masca de păr cu avocado oferă strălucire de durată și volumul mult visat părului tău.   
Mai jos ți-am  pregătit două rețete binefăcătoare părului tau . 🙂
 
1. Masca de păr cu avocado și lămâie

Această mască îți va revitaliza părul instant. Ai nevoie de următoarele ingrediente: 1 avocado curatat 1 lingură suc de lămție 1 linguriță sare de mare 1 lingură gel de aloe vera

Pasează avocado până obții o pastă, apoi adaugă restul ingredientelor și amesteca-le până ce se omogenizează. Aplică masca uniform, pe părul umed, și las-o să acționeze cel puțin 2 ore. Ideal ar fi să o poți ține pe păr toată noaptea. Avocado hrănește părul, sucul de lămâie îi conferă strălucire, sarea de mare curăță toate impuritățile, iar gelul de aloe vera il face mai rezistent. Cu alte cuvinte, adio păr deteriorat.

2. Masca de păr cu avocado și banană

Pentru această mască senzațională, ai nevoie de: 1/2 banană 1 ou 1/2 avocado 2 linguri de miere 3 linguri lapte bătut (iaurt) 3 linguri ulei de măsline

Pasează fructele, apoi adaugă restul ingredientelor și amestecă-le până obții o pastă omogenă. Aplică masca pe părul umed și las-o să acționeze 30 de minute, apoi îndepărteaz-o cu apă călduță.

Ar trebui să lași masca să acționeze o oră. După expirarea timpului, clătește părul, apoi șamponează-l ca de obicei.

P.S: Este important să folosești apă rece ca să dai jos masca de păr!
Foto: HairzStyle.Com

Femei de 10 pe Facebook