banner marshal garden
Copii și tineri

Mamă cu orice preț

Multe celebrități au călătorit în lumea întreagă pentru a găsi copilul mult dorit.

Julie Andrews se numără printre primele vedete care a făcut acest pas. Actrița și soțul său au adoptat 2 fetițe orfane din Vietnam în anii 70.

După ce s-au căsătorit în 1990, Tom Cruise și Nicole Kidman au decis să adopte 2 copii: Isabella Jane și Connor Anthony.

Madonna are doi copii biologici cu fostul soț, dar a adoptat incă 4. Artista le-a adoptat pe surorile gemene Stella și Esther din Malawi în urmă cu șase luni, după ce mama lor a murit, iar tatăl lor nu putea avea grijă de ele. Tot din Malawi i-a adoptat și pe David și Mercy, ambii în vârstă de 11 ani.

După ce s-a căsătorit cu Phil Bronstein în 2000 Sharon Stone a adoptat un băiețel iar după divorț, actrița a mai înfiat încă 2 băieți.

În aceeași zi în care a anunțat divorțul de Jesse James, Sandra Bullock a făcut public și faptul că se află în plin proces de adopție. Actrița spune că fiul ei Louis Bardo. ”Este perfect! Nu îl pot descrie altfel. Am sentimentul că a făcut parte întotdeauna din viața noastră.”

Numărul copiilor cuplului Jolie-Pitt ajunge la şapte, dintre care numai trei naturali. Brad Pitt declara: Unul este din Etiopia, unul din Vietnam, unul din Cambojia și unul a fost născut în Namibia. Sunt toți frați și surori, se simt bine împreună, se joacă, se bat, exact cum se întâmplă în toate familiile. Și sunt foarte mândru de ei.”

Charlize Theron l-a adoptat pe fiul ei Jackson, iar anunțul a fost făcut în 2012. Judecătorul care s-a ocupat de caz a fost acuzat și mai târziu găsit vinovat pentru faptul ca a oferit informații legate de cazul de adopție.

Meg Ryan avea deja un copil atunci când a adoptat-o pe Daisy True, o fetiță de 14 luni din China. ”Sunt absolut convinsă că nimic nu este întâmplător. Ea este fiica pe care mi-am dorit-o întotdeauna”.

Iată așadar că indiferent de imprejurări, copiii sunt cea mai mare bucurie pentru părinții lor.

Sursa: hollywood.com

Etichete

Femei de 10 pe Facebook