banner marshal garden
Povestea mea

Mă părăsește, după 45 de ani…

Stimată redacție,

Până acum un an, când spuneam că eu și soțul meu suntem împreună de 45 de ani, toți ne priveau cu admirație și, cred eu, invidie. Mie însămi nu-mi venea să cred că am rezistat atâta timp impreună. E adevărat, viața noastră intrase într-o oarecare rutină și comoditate, însă nu mai poți pretinde iubirii să se manifeste atâta vreme!
Iată însă că povestea noastra cea frumoasă s-a frânt brusc, la începutul acestei toamne, când soțul meu m-a anunțat sec că vrea să se despartă de mine. La început am crezut că glumește și vrea să vadă cum reacționez. Apoi mi-a mărturisit că are pe cineva. O persoană specială, care nu, nu este o pițipoancă tinerică, care i-a sucit mințile la batrânețe, și nici o vânătoare de avere, dar că el vrea ca restul anilor să-i petreacă în iubire, sentiment pe care nu credea că-l va mai trăi vreodată .
Cerul mi s-a năruit pe cap și de atunci viața mea e ca un vapor în derivă. Am aflat cine este persoana – o asistentă pe care a cunoscut-o la ședințele de fizioterapie – dar n-am avut niciodată curajul să o înfrunt.
Problema mea este însă următoarea : are rost să ma împotrivesc destinului, să lupt pentru dragostea mea, sau să accept cu stoicism această legătură și să încerc să-mi reconstruiesc altfel viitorul?
Vă mulțumesc,
Sabina Vasile

Nota redacției : Cazul doamnei Sabina Vasile va fi pus în discuție în cadrul ediției de azi a emisiunii “Femei de 10, Bărbați de 10”

 

 

 

Femei de 10 pe Facebook