banner marshal garden
Ea și El Pe canapea

M-am îndrăgostit! Acum… ce fac?

Acum iubești. Cu toată ființa ta, cu toată suflarea și prin toți porii. Și continui să faci asta neîncetat. Nimeni nu a murit din așa ceva și nici nu a obosit. Atunci când obosești să iubesti, te oprești. Și pleci. Sau pleacă celălalt. Mai devreme sau mai târziu. Nu există rețetă, manual sau schemă logică pentru starea ta. Te îndrăgostești, zâmbești, adori, iubești. Rinse and repeat. Nu îți întrebi prietenii, vecinii sau părinții. Faci ceea ce simți și lupti pentru ceea ce merită. Dar roagă-te să merite. Altfel ai încurcat-o.
Și cineva întotdeauna va ieși mai sifonat din acest joc al iubirii.
Îți tremură vocea? Ai pielea de găină? Râzi ca prostul? Iți ard obrajii? Nu ai „stare”? Nu te poți concentra la nimic? Ești într-o continuă agitație psihică? Felicitări! Ești îndrăgostit! Lista continuă atât pentru tine cât și pentru cei din jurul tău.
Uită de algocalmin. Cele mai mari dureri de cap de abia acum încep. :)) Pentru că nu e lucru ușor să iubești. Cine spune altceva nu a iubit. Deloc.
Cu iubirea nu-i de joacă. Iubirea acum o găsești și acum o pierzi. Dar ce poate fi mai frumos decât atunci când ești îndrăgostit? Chiar și pentru o fărâmă de clipă. Iar atunci când nu prețuiești iubirea e precum acel castel de nisip care a încetat să se topească în lumina soarelui pentru că ți-ai băgat tu picioarele în el. Incălțat fiind cu papuci de porțelan.
Cu iubirea nu te joci decât dacă vrei să riști să o și pierzi. Iar atunci când ai pierdut jocul ai pierdut și esenţa. Vrei să iubești? Atunci îndrăgostește-te. Vrei să rămâi continuu îndrăgostit? Atunci nu te opri din a iubi.
Pe cine trebuie și cum trebuie!
Țigara nu o pricepi. O fumezi. La fel și cu Iubirea. O simți!

Un An Nou, plin de iubire!

Tu ai achiziționat cartea Rai și Iad în iubire?
Alătură-te celor peste 25.000 de cititori.

carte

VEZI DETALII

Femei de 10 pe Facebook