banner marshal garden
Femei de 10

Lecțiile de viață ale lui Carrie Bradshaw

Deși Sarah Jessica Parker, îndrăgita actriță americană, interpreta personajului Carrie Bradshaw din serialul „Sex and the city”, are deja 52 de ani, femeile din întreaga lume continuă s-o invidieze pentru silueta sa, pentru stilul vestimentar, pentru dezinvoltură și , nu în ultimul rând, pentru atitudinea pozitivă și tinerească față de viață.

Personajul intrepretat cu atâta farmec în serialul amintit nu se deosebește cu mult de Sarah. De fapt, analizându-l mai bine, o cunoaștem pe actrița însăși, din toate punctele de vedere. Iată mai jos lecțiile de viață pe care Carrie/Sarah le oferă admiratoarelor sale:

În materie de bani:image
” Îmi plac banii acolo unde pot să-i văd : adică în dressingul meu!”

În materie de priorități în viață:
„Când m-am mutat prima oara la New York și mă simțeam distrusă, în loc de cină obișnuiam să-mi cumpăr revista Vogue. Aveam senzația că mă hrănește mai bine.”

Despre viața de una singură:
” A fi singură însemna cândva că nimeni nu te-a dorit. Acum înseamnă că ești drăguță, sexy și că-ți folosești timpul pentru a te decide cum vrei să arate viața ta și alături de cine vrei să ți-o petreci”

imageDespre acceptare:
„Cea mai excitantă, provocatoare și importantă relație este cea pe care o ai cu tine însăți. Iar dacă găsești pe cineva care să iubească „Eu”-l pe care-l iubești tu însăți, atunci…e minunat! ”

Despre despărțiri:
” În fine, iată și cea mai importantă regulă a despărțirilor: nu are importanță cine ți-a frânt inima și cât de mult durează să te vindeci, important este ca, în aceste momente, să ai alături prieteni adevărați”

Despre prietenie:
” Se spune că nimic nu durează o veșnicie: visele se schimbă, moda vine și pleacă, însă prietenia nu se demodează niciodată!”

Despre Trecut:
” Poate că Trecutul este ca o ancoră, care ne trage înapoi. Poate că trebuie s-o lași să plece pe cea care ai fost, pentru a putea deveni cea care vei fi.”

Despre greșeli: image
” Se pare că greșelile noastre sunt cele care ne definesc destinul. Ce-ar fi viața noastră fără ele? Poate că, dacă nu le-am face, nu ne-am îndrăgosti, nu am face copii, nu am fi ceea ce suntem. Până la urmă, anotimpurile se schimbă. La fel și orașele. Oamenii intră în viețile noastre, apoi ies. Dar este atât de confortabil să știi că cei pe care îi iubești rămân mereu în inima ta!”
imageDespre proprietăți:
” Frumusețea e trecătoare, însă un apartament cochet, cu vedere spre parc este veșnic!”
Despre viață:
” Viața îți oferă o mulțime de oportunități pentru a o da în bară, ceea ce înseamnă ca ai tot atâtea șanse de a face lucrurile bine!”

 

 

 

sursa foto: CREDIT REX FEATURES
sursa : vogue.co.uk

Femei de 10 pe Facebook