banner marshal garden
Ea și El Pe canapea

La naiba cu proștii din viața ta!

Dă-i la o parte pe cei care te trag in jos pentru a face loc oamenilor frumoși in viața ta. Dă la o parte gândurile negative și convingerile limitative pentru a face loc lucrurilor pozitive. Nu vei putea niciodată să gândești, să simți și să trăiești pozitiv dacă ești înconjurat mereu de oameni și gânduri care alimentează continuu aceste stări bolnăvicioase.
Renunță la anturajul mediocru in care singur te-ai lăsat atras și fă curățenie in viața și gândurile tale. Renunță la obiceiurile proaste de până acum și la oamenii care se joacă cu mintea și inima ta, spunându-ți să renunți la visurile tale numai pentru că ei au renunțat de multă vreme la ale lor. Atrage in viața ta oameni pozitivi, frumoși, inteligenți și „nebuni”. Să fii cel mai prost dintre deștepți a fost întotdeauna mult mai sănătos decât să fii cel mai deștept dintre proști. Învață să-i păstrezi pe cei care te iubesc și te invită in sufletul lor și alungă-i pe oamenii care îți otrăvesc ființa și spiritul.
Tu nu te-ai născut un prizonier. Nu ești nici prizonierul lor, nici prizonierul unei vieți nefericite și resemnate. Nu ești nici prizonierul tău. Tu te-ai născut să fii fericit! E timpul să îți revendici dreptul la fericire și iubire! Dreptul la frumusețe și dreptul de a trăi viața pe care ți-o dorești Tu și NU altcineva!
Pentru că singurul moment când ar trebui să folosești cuvintele „Nu pot!” este atunci când ceilalți îți spun să renunți la visurile tale!
La naiba cu proștii din viața ta! Ăștia au uitat cum e să și-o trăiască pe a lor.

Tu ai achiziționat cartea Rai și Iad în iubire?
Alătură-te celor peste 25.000 de cititori.

carte

VEZI DETALII

Femei de 10 pe Facebook