banner marshal garden
Timp liber

Keanu Reeves continuă să arate singur și trist…

 

Este unul dintre cei mai faimoși actori hollywoodieni, însă dacă te întâlnești cu el pe stradă, ai toate șansele să nu-l recunoști. Recent, Keanu Reeves, în vârstă de 53 de ani, a fost surprins stând singur pe o bancă. Actorul avea părul lung, barbă, era desculț si era surprins fumând și consumând o băutură.

Se știe că în prezent, actorul filmează pentru producția “John Wick” . Puțin mai târziu, același Keanu Reeves a fost imortalizat lângă platourile de filmare. Premiera noului film este programată pentru anul 2019.

Keanu Reeves a fost considerat dintotdeauna unul dintre actorii cei mai discreți ai Hollywoodului. Nu o dată el a fost fotografiat umblând singuratic pe străzi, iar uneori și în compania unor oameni ai străzii.

Puțini sunt cei care știu că tot acest comportament este generat de o tragedie personală a actorului.

În 1999, el și prietena sa, actrița Jennifer Syme, au adus pe lume o fetiță moartă. Iar peste un an și jumătate, Jennifer urma să piară într-o catastrofă rutieră.

În anul 2010 , o fotografie a unui Keanu Reeves extrem de trist, ținând un sandwich în mână, a bulversat internetul, iar ziua de 15 iunie a fost desemnată ca fiind “Ziua neoficială de îmbunătățire a stării de spirit a actorului Keanu Reeves”

 

Și iată cum comunică Keanu Reeves cu ziariștii:

Femei de 10 pe Facebook