banner marshal garden
Femei de 10

Iuliana Marciuc: “Ce ține un cuplu? Cu siguranță iubirea, dar și credința că nu suntem și proprietatea celuilalt, ci doar jumătatea lui“

De Iuliana mă leagă destule amintiri. Am “început” cam în același timp să apărem “pe sticlă” ( bine, ea era, dincolo de alte multe calități, și  frumușică foc, eu…eram doar hărnicuță și bună de gură!) . Mai mult, ne leagă și amintirile unei studenții petrecută prin aceeași Piața Romană ( si Iuliana e absolventă de ASE). În rest.. Iuliana e o bună colegă, o persoană pozitivă, veselă, deschisă. “Solară” , cum îmi place mie să numesc astfel de persoane. Cândva, în preistoria noastră, a amândurora, am invitat-o la un “Ceai de la ora 5”. Atunci i-am cunoscut și părinții – niște oameni admirabili. Tatăl – realizator cu ștate vechi în Radiodifuziunea Română. Deci – așchia nu a sărit departe de trunchi! De atunci, Iuliana a trecut prin multe , și bune, și rele, a devenit mamă, a făcut pereche cu iubirea vieții sale, a prezentat diverse emisiuni, a coordonat evenimente de televiziune, a scris cărți și una peste alta, și-a păstrat zâmbetul acela de milioane!

Marina Almășam : – Draga Iuliana, noi două am fost incluse, prin generozitatea unor “binevoitori”, în categoria “dinozaurilor din TVR”! Cum reacționezi la această “drăgălășenie”?

Iuliana Marciuc : – Drăgălășenia m-a amuzat ptr ca eu , in general ,iau partea plina a
paharului. Asadar ,sunt mândra cu fidelitatea mea si Întâlnirile cu telespectatori care mi spun ” ce ma bucur ca va vad ,va stiu de mic ,va Multumesc ptr tot …” nu fac decat sa mi încarce si mie sufletul de bucurie si sa mi transmită ca am reusit ceea ce mi am propus .Tvr e tinerețea mea, ce-i rau in asta ?

Marina Almășan : – Categoric, nimic! Ce te-au învățat anii de “ lucru cu oamenii”? – căci așa poate fi definită munca noastră în televiziune.

Iuliana Marciuc : – Am invatat in primul rand munca in echipa ,am invatat sa ofer inainte de a cere si sa Multumesc celor care m-au lasat „sa fur „meserie de la ei si , mai mult ,celor care mi au arătat ce-i frumos in meseria asta .

Marina Almășan : – Dacă ai putea să dai “filmul” înapoi, ce drum ai fi ales în viață? Ai fi profesat meseria de economist?😁

Iuliana Marciuc : – Daca ar fi sa dau timpul inapoi as face , in toate privintele , exact acelasi lucru .
Marina Almășan : – Dar din punct de vedere al laturii sentimentale, ai fi mers pe același drum? Ce regrete ai, din acest punct de vedere?

Iuliana Marciuc : – .Si din punct de vedere sentimental nu mi pare rau ca mi am ascultat inima.Am știut ca fara dragoste eu nu pot trai si sunt convinsă ca numai cine are norocul sa întâlnească dragostea poate fi fericit .

Marina Almăsan : – Ce consideri tu că-ti lipsește, pentru a fi o “femeie de 10”?

Iuliana Marciuc : – Nu mi lipseste nimic .Nu de aceea am fost invitata in emisiunea cu acest titlu ?Nu de aceea raspund acum ? 😜

Marina Almășan : – Fix de asta! 😁 Cineva din invitatii nostri de la “Femei de 10, Barbați de 10”, un psiholog, pare-mi-se, observa că, de regulă, femeile de 10 sunt atrase de băieții de 5! Avea, oare, dreptate? Dar viceversa e adevărată? ( adică barbații de 10 au noroc la scorpii? 😁😁😁)

Iuliana Marciuc : – Desi in general consult psihologul ,de aceasta data nu sunt de acord .Atragem ceea ce ne dorim ,ce transmitem  in univers ca ne dorim .Asadar ,eu nu am cum sa mi doresc un bărbat de …5 pentru ca eu imi doresc sa ma mândresc cu el si ca sa ma mândresc trebuie sa fie premiant ,iar Adrian ,cu calități si cateva mici defecte ,ESTE un premiant .

Marina Almășan : – Tu știi cel mai bine! Apropo de premianți, ce înseamnă, în opinia ta, un “ bărbat de10”?

Iuliana Marciuc : – Ca si o femeie de 10 ,un barbat de 10 are realizări personale si profesionale si te poti baza pe el .
Un bărbat de 10 e cu Adevarat barbat ,adica stie sa iubească  frumos si sa respecte femeia.

Marina Almășan : – Și…te-ai intersectat, în viață, cu astfel de bărbați? Aveau, într-adevăr, alături scorpii? 😁

Iuliana Marciuc : – Cum iti spuneam ,atragem ceea ce ne dorim ,asadar eu nu am in jurul meu decat femei si bărbați de 10!

Marina Almășan – Ce crezi că-i ține alături pe oameni? ( mă refer la partenerii de cuplu)

Iuliana Marciuc : – Ce tine un cuplu ?cu siguranța iubirea  dar si credința ca nu suntem si proprietatea celuilalt, ci doar jumătatea lui .Si preocupări  comune , pe care sa si le comunice si sa si le dezvolte impreuna .

Marina Almășan : – Până când trebuie să lupte o femeie pentru iubirea ei? Când să capituleze?

Iuliana Marciuc : – Sa lupte cand vede  „plusuri „si sa capituleze cand incepe sa-i dea cu minus .

Marina Almășan : – Zi-mi 2-3 situații în care Adrian te-a dat gata, convingându-te odată în plus că EL E OMUL!

Iuliana Marciuc : – A plâns cand am plâns si eu ( rar ,Slava Domnului ), m-a imbratisat bărbătește cand mi -a fost greu ,mi -a oferit cele mai frumoase vacante – surpriza

Marina Almășan: – Daa, Adrian e foarte romantic, știu, sper să-l moștenească și fiul lui! Chiar, că veni vorba, ce a moștenit David de la fiecare din voi?

Iuliana Marciuc : – De la mine David a moștenit punctualitatea iar de la tati simtul umorului.

Marina Almășan : – Cum a intrat Adrian în rolul de tată?

Iuliana Marciuc : – Adrian a intrat in 2005 intr un rol pe care l stia deja bine si nu a facut decat sa l adapteze putin de la fata la baiat .Este un tata bun si chiar daca nu oferă mult timp ,oferă suflet mare si generos .

Marina Almășan : – Ești genul de om care nu stă o clipă locului și are agenda mereu plină. Ce scrie în ea, referitor la această toamnă?

Iuliana Marciuc : – In aceasta toamna filmam cu emotii eu in calitate de producator si Adrian ca moderator, pentru Duelul pianelor o emisiune de la care sunt foarte multe așteptări, data fiind mutarea ei in grila sambata ,unde-i concurenta mare
Pentru „Destine ca n filme „aleg cele mai emoționante reportaje  pe care le am realizat in cei 4 ani , destine de colecție .Si ne pregatim sa-i aniversăm lui David cei 12 ani care ne au schimbat atat de frumos viata .

Marina Almășan: – Păi..să va trăiască puiul, iubirea și …proiectele profesionale! 😊

Femei de 10 pe Facebook