banner marshal garden
Bombănelile Marinei Editoriale

Iubitul meu, azi sunt obosită!…

 

Nu, nu am înebunit! Nu le transmit bărbaților mesaje publice! Am însă semnale certe : „femeide10.ro” este frecventat și de bărbați. Din curiozitate, probabil. Uneori, din dorința de a înțelege cum gândim. Recunosc, e greu să deslușești mintea unei femei ( uneori nici noi nu ne înțelegem, unele pe altele!), dar ce util poate deveni, într-o relație, să-ți înțelegi aproapele!..

De aceea, astăzi vă voi vorbi despre o cunoștință de-a mea, mamă a doi copii preșcolari, care mi se plângea , mai deunăzi, că „armăsarul” ei de acasă nu știe altceva, decât s-o călărească toată ziua! Îmi cer scuze pentru limbajul abrupt și nesimțit, am vrut doar s-o citez, în dorința de a vă face să vizualizați „caznele” la care este supusă biata femeie. Probabil că unele dintre voi vor.. saliva! Există destule femei „neglijate” de bărbații lor. Motivul? Fie rutina, care s-a instalat în relație, fie pentru că ambii sunt într-atât de absorbiți de carierele lor, încât nu prea mai apucă să se intersecteze nici măcar în așternut, fie, pur și simplu, o „alta” ( mai apetisantă, poate, și oricum mai „disponibilă”) a apărut în peisaj, consumând hulpav energiile pe care, oficial, ar fi trebuit să le primiți dumneavoastră…
Dar există, iată, și femei care, pur și simplu, nu pot face față asa,turilor hormonale ale masculilior din acte. Femei care nu reușesc să spună întotdeauna DA. Ale căror soți nesătui sunt prea comozi,poate, sau prea fideli , pentru a-și căuta prin alte așternuturi un „debușeu” pentru energiile lor. Aceștia ajung să-și tortureze, pur și simplu, muierea de acasă, reamintindu-i la nesfârșit „obligațiile pe care le are, ca soție”.

La o anumită parte dintre aceștia, argumentul cu „iubitul meu, azi sunt obosită” nu ține aproape niciodată. Dacă cei cu adevărat iubitori, înțelegători și civilizați, vor accepta o astfel de scuză, mult mai mulți se vor enerva și vor deschide robinetul cu reproșuri și vorbe grele. Majoritatea își vor duce până la capăt impulsurile erotice, neținând cont că, în astfel de situații restrictive, ele i-ar putea produce partenerei neplăcere, durere, dezgust… Căci, nu-i așa? de multe ori, după cele 8 ore de serviciu ( petrecute nu întotdeauna într-un birou elegant și într-un colectiv relaxant) , după slalomul cu sacoșe prin prăvălii și autobuze aglomerate, după reprizele educative cu cei mici ( deseori răciți, deranjați la stomac sau enervant de mofturoși!), după orele îngropate în bucătării și curățenii, după maldărul de vase spălate și rufe călcate, după tot acest calvar, pe care majoritatea femeilor îl traversează zilnic, nu e chiar foarte simplu să te transformi brusc într-o divă pasională, mirosind a parfumuri fine, purtând lenjerie sexy și gata să-i satisfaci bărbatului iubit cele mai sprințare fantezii erotice. Nu-i ușor nici să-i explici ceea ce simți.. Și apoi, nu s-a inventat încă bărbatul care să empatizeze cu ziua infectă pe care ai traversat-o, înainte de a-ți atinge trupul, în așternut.
Și de aceea, de cele mai multe ori, sigurul lucru pe care reușești să-l mai articulezi, atunci când îngrozită constați cum  mâna lui se îndreaptă sugestiv între picioarele tale, devine acel atât de enervant penytru bărbați: „Iubitul meu, azi sunt obosită!”..

P.S. Există, recunosc, și unele femei care ascund, îndărătul scuzei „( și) azi sunt obosită”, un alt bărbat, o nouă iubire. Aici trebuie să intervină însă iscusința bărbatului de a descoperi și alte semne ale unei astfel de îndepărtări. Dacă este trădat, aceste semne există cu siguranță și numai cei ce nu vor să le vadă, nu le vor vedea. Dacă însă, în rest, femeia e iubitoare, caldă, tandră și devotată, înseamnă că, într-adevăr, astăzi este chiar foarte obosită și trebuie iertată motivat de îndeplinirea mecanică a îndatoririlor de soție. Parol!

Femei de 10 pe Facebook